SVE JE DOGOVORENO /

Najskuplji talijanski nogometaš nakon 12 godina napušta svoj matični klub i odlazi u Toronto

Image
Foto: AP Images

Lorenzo Insigne (30), legenda Napolija, nakon 12 godina napušta svoj matični klub i odlazi u Toronto. Postati će najplačeniji talijanski nogometaš.

5.1.2022.
10:19
AP Images
VOYO logo

Zapravo je sve već bilo dogovoreno i prije nove godine, no sada je stigla i potvrda i jednog od najvećih stručnjaka o transferima Fabrizia Romana. On je na svojoj objavi na Twitteru napisao kako će se Lorenzo Insigne pridružiti Torontu u srpnju kao slobodan igrač. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, jučer je Insigne snimljen u jednom restoranu s čelnicima Toronta na večeri . Izgleda da je saga oko prelaska legende Napolija "preko bare" završena, a s potpisom ugovora Insigne će postati najplaćeniji talijanski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NESTVARNA ZARADA

Insigne će s Torontom potpisati ugovor na pet godina, te će u tih pet godina biti uvjerljivo najplaćeniji talijanski nogometaš. Insigne će zarađivati fiksno 11 milijuna eura godišnje, a u pet godina može zaraditi i 4,5 milijuna eura godišnje. Insigne tako može u pet godina u Torontu zaraditi 60,5 milijuna eura. Do sada je titulu najplaćenijeg talijanskog nogometaša držao Marco Verratti koji u PSG-u zarađuje 6 milijuna eura godišnje

Image
Foto: AP Images

Lorenzo Insigne

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo