NAPUŠTA FIORENTINU?

LJUBAV JE OBOSTRANA: Badelj otkrio koji klub mu je prvi izbor, ali ima jedan problem

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj u više se navrata dovodio u kontekst odlaska iz Fiorentine u redove posrnulog talijanskog velikana Milana.

Njegov menadžer Dejan Joksimović potvrdio je u razgovoru za MilanNews.it da je upravo prelazak u taj klub velika želja Vatrenog.

SAD VRIJEDI TROSTRUKO: Fiorentina napokon objavila cijenu za Milana Badelja

“Milan je naš prvi izbor. Međutim dolaskom novih vlasnika ne znamo hoće li Badelj biti njihov prvi izbor. U slučaju da to ne bude tražit ćemo neki drugi klub”, rekao je Joksimović.

Nekadašnji veznjak Dinama stigao je u Firenzu 2014. godine iz HSV-a za četiri milijuna eura. Potpisao je ugovor do 2018. godine.

“Sigurno je da će po isteku ugovor napustiti Fiorentinu, iako je sve moguće pa ga klub i ranije odluči prodati. Nikada za njega nije bila istaknuta neka cijena, ali s obzirom da mu ugovor istječe za godinu i pol rekao bih da je ona maksimalno 15 milijuna eura, možda i nešto manje”, smatra Joksimović.

Badelj je u Fiorentinu, inače, došao u vrijeme kad je na klupi bio Vicenzo Monetella, aktualni trener Milana.

“U odličnim su odnosima i upravo je činjenica da je Montella na klupi Milana jedan od glavnih razloga zbog kojih bi Badelj želio tamo otići”, završio je Joksimović.

Povratak na Net.hr