KRALJICA OBRANILA KRUNU / Lindsey Vonn: Sezonu sam započela sa stilom i još bolje je završila

Image

Pobjedom u spustu u srijedu američka skijašica obranila je naslov pobjednice u Svjetskom kupu, a osvojila je i mali globus u toj disciplini.

11.3.2009.
18:00
VOYO logo

Američka skijašica Lindsey Vonn osvojila je naslov pobjednice Svjetskog kupa drugu sezonu zaredom. Definitivnu potvrdu velikog uspjeha imala je u srijedu kada je pobijedila u spustu, na završnici sezone u Areu. Uz ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu, osvojila je i i mali Kristalni globus za pobjedu u disciplini spust sa 502 osvojena boda.

Vonn je time obranila prošlogodišnju krunu, te je veliki Kristalni globus i drugu godinu zaredom ostao u naručju ove 24-godišnje plavokose Amerikanke iz Minnesote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predivna je bila ova sezona koju sam počela sa stilom, a još sam je bolje završila. Ništa više od svega ovoga nisam mogla očekivati, niti tražiti. Opet sam pobjednica Svjetskog kupa, a i nedavno Svjetsko prvenstvo je bilo jako uspješno za mene", rekla je Vonn.

Na SP-u u Val d'Isereu je Vonn osvojila dvije zlatne medalje, u spustu i super-veleslalomu, a bila je sasvim blizu i medalji u super kombinaciji, no kiksala je tijekom nastupa u slalomu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo