Situacija nije alarmantna / Liječnik potvrdio: Badelj i Pranjić danas značajno bolje!

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

''Neće trenirati još koji dan, više detalja zasad ni ne možemo imati, ali optimističan sam', kazao je liječnik.

28.5.2014.
19:54
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativci Milan Badelj i Danijel Pranjić osjećaju se u srijedu bolje nakon što nisu trenirali zbog ozljeda aduktora, kazao je liječnik hrvatske nogometne reprezentacije Zoran Bahtijarević.

"Kod obojice je riječ o ozljedi desnog aduktora. Dogovorili smo se, uz podršku izbornika, da igraču stanu s treningom čim osjete najmanju bol. To se pokazalo dobrim. Badelj i Pranjić nalaze se u posebnom tretmanu i još je prerano za bilo što reći, ali obojica se danas osjećaju značajno bolje", objasnio je liječnik reprezentacije Zoran Bahtijarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je faza priprema u kojoj se najčešće događaju ozljede jer su napori najveći. Nije to nikakva neuobičajena pojava", dodao je.

Obojica će biti upućena na MR pregled, a Bahtijarević je najavio: "Neće trenirati još koji dan, više detalja zasad ni ne možemo imati, ali optimističan sam. Prije svakog velikog natjecanja imali smo problema, a ovoga je puta, u globalu, cijela momčad zdrava. Ranija su okupljanja znala izgledati kao bolnica, pogotovo tijekom prvih dana", kazao je Bahtijarević, koji je navijačima koji će putovati u Brazil prije svega preporučio zaštitu protiv komaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ozljeda, s popisa kandidata za odlazak na Svjetsko prvenstvo do sada su otpali Ivan Strinić, Ivo Iličević i Niko Kranjčar, dok je Mate Maleš morao biti prekrižen i prije nego je izbornik Niko Kovač objavio popis za pripreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo