ŠESTEROSTRUKI PRVAK / Legendarni bik ponovno u Chicago Bullsima

Image
Foto: Wikipedia

"Pippenovo znanje, talent i iskustvo sasvim sigurno bit će nam od velike pomoći," kazao je predsjednik Chicago Bullsa Michael Reinsdorf.

1.11.2012.
20:34
Wikipedia
VOYO logo

Legendarni američki košarkaš ScottiePippen (47), koji je u dresu Chicago Bullsa devedesetih godina prošlog stoljeća zajedno s Michaelom Jordanom osvojio šest naslova prvaka NBA, vraća se u svoj bivši klub. Pippen je u 'Bullsima' postao savjetnik predsednika kluba Michaela Reinsdorfa.

"Pippenovo znanje, talent i iskustvo sasvim sigurno bit će nam od velike pomoći," kazao je Reinsdorf, te dodao: "Scottie je već razgovarao s igračima. Oduševio ih je svojim govorom i smislom za humor. S nekim ljudima u klubu zna se od ranije i sretni smo što je jedna takva legenda uz nas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pippen je od 17 NBA sezona 12 proveo u redovima Chicaga osvojiši šest naslova prvaka (1991–1993, 1996–1998). Bio je i član jedinog pravog 'Dream teama' koji je u finalu Olimpijski igara 1992. godine u Barceloni igrao protiv Hrvatske. Pippen je osvojio zlatnu olimpijsku medalju i četiri godine kasnije u Atlanti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo