SVE DO 2014. GODINE / Leekens ostaje izbornik Belgije

Image

Belgijski nogometni savez produžio je ugovor izborniku zbog niza dobrih rezultata. Belgija se trenutačno nalazi na drugom mjestu skupine A kvalifikacija za EURO 2012.

13.4.2011.
8:47
VOYO logo

Belgijski nogometni savez produžio je ugovor s izbornikom Georgesom Leekensom (61) za još dvije godine, odnosno do 2014. nakon niza dobrih rezultata koje je postigao u posljednje vrijeme.

"Predsjednik Francois De Keersmaecker i šef tehničke komisije Philippe Collin na ovaj način iskazuju zahvalnost izborniku Leekensu na njegovom radu i rezultatima postignutim posljednjih mjeseci te pokazuju podršku njegovoj dugoročnoj viziji koja za cilj ima plasman reprezentacije na Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu", stoji u priopćenju Belgijskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgija se trenutačno nalazi na drugom mjestu skupine A kvalifikacija za EURO 2012. s pet bodova manje od Njemačke, te jednim više od treće Turske s kojom će igrati 3. lipnja.

Belgija je posljednji put na velikom natjecanju nastupila još 2002. godine kada se kvalificirala za SP koje je održano u Japanu i Južnoj Koreji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo