Skup ljubitelja legende / Land Rover Adventure Day

Image
Foto: PR

Na Sjevernom Velebitu održano je prvo okupljanje vozača Land Rover vozila u organizaciji Land Rover Hrvatska a koji je okupio više od 70 ljubitelja ove marke vozila

29.5.2015.
11:15
PR
VOYO logo

Uzbudljiva avantura započela je u Krasnom, a druženje na strmim visoravnima krškog kraja uključivalo je i obilazak zaštićenih dijelova Velebitskog kraja – Zavižana, Velebitskog botaničkog vrta i Premužićeve staze. Dinamična ruta, jednim dijelom makadamska, a drugim asfaltirana ukrašena krajobrazima od kojih zastaje dah, završila je u Krasnom gdje je prva generacija sudionika Land Rover Adventure Day-a predahnula uz ličke gastro delicije i prigodan program.

Image
Foto: PR

Land Rover Adventure Day

Adrenalinska avantura na četiri kotača osim uživanja u netaknutoj prirodi i iznimnim vizurama na čistom zraku, bila je prilika svim ljubiteljima ove marke vozila da razmijene iskustva i podijele još jedno iskustvo više, iskustvo vožnje u jedinstvenim i luksuznim Land Rover SUV vozilima kroz veličanstven krški krajolik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući svojoj robusnosti, iznimnoj kvaliteti i neprikosnovenim terenskim sposobnostima Land Rover se i u praksi dokazao kao pouzdano i nezaustavljivo vozilo kojemu niti jedna prepreka nije strana.

Svi vozači - sudionici Land Rover Adventure Day-a nagrađeni su članstvom kluba vjernosti zahvaljujući kojem će ostvarivati posebne pogodnosti na originalne dijelove i dodatnu opremu za svoje limene ljubimce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo