ODUZETA KAPETANSKA VRPCA / 'Lajavi' John Terry ponovno na stupu srama

Image

Braniču Chelseaja Johnu Terryju, po drugi put u posljednje dvije godine oduzeta je kapetanska traka engleske nogometne reprezentacije.

3.2.2012.
13:49
VOYO logo

Po drugi put u posljednje dvije godine braniču Chelseaja JohnuTerryju oduzeta je kapetanska traka engleske nogometne reprezentacije. Prvi put zbog izvanbračne afere, a ovoga puta zbog sumnje u rasistički ispad.

Engleski nogometni savez (FA) još uvijek nije službeno potvrdio ovu vijest, no britanski mediji se pozivaju na izvor blizak vrhu engleske nogometne organizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FA je odlučio kazniti Terryja oduzimanjem kapetanske trake dok se ne okonča sudski proces u kojem se branič 'Gordog Albiona' sumnjiči za rasizam.

Tereti ga se da je igraču Queens Park Rangersa Antonu Ferdinandu izgovorio nekoliko rasističkih uvreda za vrijeme prvenstvene utakmice u listopadu. Prijeti mu kazna u visini od 3000 eura, a suđenje će se održati 9. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branič Chelseaja je prvi put na 'stupu srama' završio prije svjetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. kada je otkriveno kako je bio u vezi sa bivšom djevojkom klupskog i reprezentativnog suigrača Waynea Bridgea.

Izbornik Fabio Capello oduzeo mu je kapetansku traku koja mu je vraćena u ožujku prošle godine. Terry je u dresu engleske vrste odigrao 67 utakmica, 34 kao kapetan i postigao je šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo