SPLITSKO LUDILO / Kuret predvodi gusjenicu na Rivi

Splitski gradonačelnik najavio produženo radno vrijeme za prodavaonice i ugostiteljske objekte tijekom SP-a.

13.1.2009.
17:53
VOYO logo

Splitski gradonačelnik Ivan Kuret je na konferenciji za novinare u utorak najavio kako će osobno u četvrtak u povodu početka Svjetskog rukometnog prvenstva, predvoditi na splitskoj Rivi formiranje "rukometne gusjenice", a ujedno je i pozvao sve Splićane da mu se pridruže.

Gradsko je poglavarstvo objavilo i odluku kako će za vrijeme Svjetskog rukometnog prvenstva radnim danom prodavnice u Splitu moći raditi produženo do ponoći, a ugostiteljski objekti do dva sata iza ponoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovu odluku smo donijeli kako bismo posjetiteljima omogućili da se u Splitu osjećaju što ugodnije, ali nedjelja i dalje ostaje neradni dan", obrazložio je Kuret.

Povodom Svjetskog rukometnog prvenstva na splitskoj Rivi će također biti istaknuta velika rukometna lopta promjera 180 centimetara, a na Prokurativama će biti postavljen i poseban navijački šator, odnosno svojevrsna zona za navijače gdje će publiku zabavljati glazbenici. Predviđeno je da se od "zone navijača" na Prokurativama do dvorane Spaladijum Arena gdje će se igrati utakmice, uvede i posebna autobusna linija koja će prevoziti navijače koji budu imali ulaznice. Na Rivi će biti postavljeno i šest kućica za svaku od šest rukometnih reprezentacija koje će u Splitu nastupati u prvom dijelu Svjetskog rukometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo