TERORISTI JOŠ PRIJETE / Krvavi napad na nogometaše Togoa

U terorističkom napadu na autobus reprezentacije Togoa poginuli su vozač, pomoćni trener i glasnogovornik. Ozljedama je navodno podlegao i pomoćni vratar Obilale.

9.1.2010.
13:21
VOYO logo

LUANDA  - Raste broj žrtava terorističkog napada na autobus nogometne reprezentacije Togoa, koji s dogodio u petak u Angoli.

Nakon vozača, koji je poginuo na mjestu, te pomoćnog trenera i glasnogovornika reprezentacije, koji su umrli u bolnici, ozljedama je, neslužbeno se doznaje, podlegao i rezervni vratar Obilale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autobus se našao pod vatrom čim je ušao u Angolu u petak, a odgovornost za napad je preuzela Fronta oslobođenja enklave Cabindae(FLEC) koja je zaprijetila i daljnjim napadima za vrijeme turnira.

Konfederacija afričkog nogometa (CAF) priopćenjem je poručila da oružani napad na togoansku reprezentaciju u petak neće utjecati na održavanje Afričkog kupa nacija koji započinje u nedjelju, no kako stvari zasad stoje, Togoanci razmišljaju o tome da odustanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada se u Cabindi (gdje se igraju utakmice skupine B Afričkog kupa nacija) održava dosta sastanaka i dosta dužnosnika razmatra cijelu situaciju. Što god da se dogodi nećemo riskirati živote nogometaša" - rekao je glasnogovornik CAF-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo