KRIZNI SASTANAK NA SANTIAGO BERNABEU: / Realov senator sve bliže izlaznim vratima Real Madrida

Image
Foto: AFP

Dugogodišnji igrač Reala za par mjeseci bi mogao napustiti klub

19.2.2019.
14:54
AFP
VOYO logo

Dvanaest godina bio je neizostavni član prve postave Real Madrida i u tom je periodu osvojio 20 trofeja, međutim brazilski lijevi bek Marcelo na ljeto bi lako mogao napustiti Santiago Bernabeu.

Kako javlja Cadena Cope branič je u ponedjeljak proveo sat vremena na sastanku s temom njegove budućnosti u klubu sa sportskim direktorom Reala Joseom Angelom Sanchezom. Navodnom je poručio da je jako razočaran svojom trenutačnom situacijom što je dovelo do zaključka da će napustiti klub ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ide kod Ronalda

Ovaj 30-godišnjak stigao je u Madrid 2007. iz Fluminensea. Od tada je upisao 476 nastupa za prvu momčad. Pod udarom se našao zbog loše forme ove sezone, a pogotovo nakon poraza od Girone ove nedjelje. Također, u posljednje vrijeme trener Santiago Solari često ispred njega u početnih 11 zna staviti 22-godišnjeg Sergija Reguliona.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Real Madrid's Brazilian defender Marcelo celebrates scoring his team's second goal during the UEFA Champions League group G football match between Real Madrid CF and FC Viktoria Plzen at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on October 23, 2018. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Kao Marcelova iduća destinacija mjesecima se spominje Juventus. Tamo se od lani nalazi Cristiano Ronaldo, njegov blizak prijatelj. Dosta se pisalo o tome da je Portugalac zatražio od svojih poslodavaca da mu dovedu Brazilca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo