Rekordni šoping / Kranjčar se vratio u QPR, United rekorder u prijelaznom roku!

Image
Foto: Instagram/QPR

Kranjčar je prošlu sezonu proveo na posudbi u Londonu nakon čega se priključio Dynamu. No, Harry Redknapp ga je uspio vratiti na Loftus Road.

2.9.2014.
8:40
Instagram/QPR
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar (30) karijeru će nastaviti u londonskom Queens Park Rangersu nakon što je doslovno u posljednjim minutama prijelaznog roka dogovoren njegov transfer iz kijevskog Dynama.

"Zbilja sam sretan ovdje u klubu u kojem zaista želim igrati sa srcem. Navijači su bili odlični prošle sezone. Imao sam super odnos s njima te se nadam kako će biti i bolji", kazao je Niko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niko je igrač vrhunske klase. Njegov sam veliki fan i zbilja mi je drago što smo ga vratili nazad", rekao je Redknapp.

Kranjčar je prošlu sezonu proveo na posudbi u Londonu nakon čega se priključio Dynamu. No, Harry Redknapp ga je uspio vratiti na Loftus Road. Niki će to biti treći boravak u Londonu, jer je od 2009. do 2012. bio član Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niko Kranjčar se vratio u naš klub što me raduje. Pristao je na za trećinu manju plaću i napravili smo odličan posao", kazao je menadžer londonskog kluba.

QPR je u posljednjim trenucima prijelaznog roka iz Tottenhama doveo brazilskog veznjaka Sandra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sandro je sjajan dečko i vrhunski igrač. Vjerujem kako ćemo s novim pojačanjima izboriti ostana u Premiershipu," dodao je Redknapp.

QPR je pokušao angažirati i Fabia Borinija i Jermaina Defoa, no nije uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrđena je posudba Alvara Negreda u Valenciju, a United nije stao samo na Falcau, kojeg je doveo za 7,5 milijuna eura plus 22,5 milijuna eura za plaću Kolumbijca. Doveo je i Daleya Blinda iz Ajaxa za 16 milijuna eura te u isto vrijeme prodao Dannyja Welbecka Arsenalu za 20 milijuna, a poslao Chicharita na posudbu u Real.

Tako je u ovom prijelaznom roku Premiership vodeća liga po potrošnji, i to uvjerljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otočani su na igrače potrošili preko milijardu eura, a na drugom je mjestu španjolska liga u kojoj se trgovalo za upola manji iznos. Treća je talijanska liga s 330 milijuna eura.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo