CHELSEA RASTURIO ASTON VILLU / Kranjčar pogodio bivšima

Image

Hrvatski reprezentativac postigao je drugi pogodak u 2:0 pobjedi Spursa nad Portsmouthom. "Blueseri" zabili sedam komada momčadi iz Birminghama.

27.3.2010.
18:40
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar postigao je pogodak u domaćoj 2:0 pobjedi Tottenhama nad svojim bivšim klubom Portsmouthom.  Kranjčar je postigao drugi pogodak u 41. minuti, a iz igre je izašao u 67. minuti. Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu, dok je Vedran Ćorluka zbog ozljede propustio susret.

Eduardo ipak nije izašao na travnjak Birmingham Citya, na kojem je u veljači 2008. doživio težak prijelom noge. Trener Arsenala Arsene Wenger ga nije uvodio u igru, a Arsenal je odigrao samo 1:1. "Topnici" su poveli preko Nasria u 81. minuti, a za domaćine je izjednačio Phillips u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Manchester Uniteda slavili su na gostovanju kod Boltona s 4:0. Pogotke su za "Crvene vragove" , koji je igrao bez Waynea Rooneya, postigli Samuel (38-ag), Berbatov (69, 78) i Gibson (82), dok je kod domaćina Ivan Klasnić ušao u igru u 76. minuti.

Chelsea je na svom Stamford Bridgeu "utrpao" čak sedam zgoditaka Aston Villi i to bez Didiera Drogbe. Aston Villa je u prvom poluvremenu izjednačila na 1:1, a potom ih je Chelsea doslovce pregazio.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hull je s 2:0 pobijedio Fulham. West Ham je na pragu ispadanja, kod kuće je poražen 1:0 od Stokea. Wolves i Everton odigrali su utakmicu bez pogodaka.       

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo