KOVAČU SE SPREMAJU PROBLEMI: / U Bayernovoj svlačionici nalazi se nova tempirana bomba

Image
Foto: AFP

Trojica nezadovoljnika već su napustila München

26.8.2019.
15:38
AFP
VOYO logo

Trebalo mu je više od 70 minuta da shvati i uvede ga. Napisala je to supruga ThomasaMüller na Instagramu uz fotografiju na kojoj Kovač daje upute njezinom mužu. Bilo je to lani kada je Bayern odigrao sam 1:1 s Freiburgom.

Müller je godinama bio neizostavni član udarne postave njemačkog giganta, a onda je Kovač učinio nezamislivo. Međutim, do kraja sezone stvari su se smirile, no to ne znači da se slično neće ponoviti. Svjestan je Müller što ga čeka ove sezone nakon što je momčad pojačao PhilippeCoutinho. Već je ovog vikenda morao izaći iz igre kako bi ustupio nedovoljno spremnom Brazilcu svoje mjesto. Što će tek biti kada bivša zvijezda Barce dođe na optimalnu razinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Thomas Muller

Borba za mjesto

U ponedjeljak mu je postavljeno pitanje na temu Brazilca i borbe za mjesto u momčadi s njim.

"Očekivao sam to pitanje. Uvijek kada dođe novi igrač normalno je da se samo o njemu priča. Vidjet ćemo u narednim tjednima što će biti. Najvažnije je da imamo momčad koja može odgovoriti na sve izazove. Znam da je zabavno pisati u pojedincima. To je u nogometnu normalno, ali za nas je najbitnije da svaka tri dana na travnjaku imamo top momčad i pobjeđujemo", kazao je Müller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je hoće li imati ovoliko razumijevanja ako ga Kovač u najvažnijim utakmicama bude ostavljao na klupi. JamesaRodrigueza, MatsaHummelsa, i RenataSancheza se riješio. Svi su oni redom kritizirali njegovu politiku rotacija, a sada mu prijeti još jedna tempirana bomba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo