KOVAČ UOČI KLJUČNIH UTAKMICA ZAZIVA TROJU I CEZARA: /

Bivši izbornik poslao snažnu poruku igračima

Image
Foto: AFP

Bayern u srijedu navečer igra s AEK-om, a potom slijedi derbi s Dortmundom.

7.11.2018.
14:25
AFP
VOYO logo

Naredne dvije utakmice Bayerna za status Nike Kovača su 'biti ili ne biti'. Prva je na rasporedu u srijedu kada na Allianz Arenu dolazi grčki AEK, a potom u subotu kasno poslijepodne slijedi veliki njemački derbi s prvoplasiranom Borussijom Dortmund. Izgubi li, pogotovo drugu utakmicu, teško će Kovač sačuvati posao jer bi to značio bijeg Dormtunda na plus sedam bodova uoči reprezentativne pauze.

Igrači će zbog toga morati dati 100 posto od sebe kako bi zadržali trenera. Pitanje je hoće li to tako biti ako je istinito pisanje Kickera da ga Hummeles, Ribery, Robben i Müller bojkotiraju odnosno da ne daju sve od sebe kako bi što prije otišao s mjesta trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poput obitelji

Uoči četvrtog kola Lige prvaka Kovač je poslao snažnu poruku svojim igračima te im je poručio da se drže jedni drugih poput obitelji u trenutku kad ih se kritizira zbog lošijih rezultata i priča oko nemira u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se obitelj drži zajedno sve je dosta lakše. Ako ne, onda dolazi do raspada. Nekoliko je primjera toga u povijest poput Troje ili Cezara", rekao je Kovač na konferenciji uoči AEK-a.

"Moramo se držati skupa, to je poanta svega. Svi moraju dati sve kako bi bili uspješni. Ne pomaže nam kada neke interne stvari ili svađe procure u javnost. To se ne bi trebalo događati. Lakše je kad se držimo zajedno", poručio je Kovač.

Kritizira ga i Müllerova supruga

Osim spomenutog četverca, Bild je objavio priču prema kojoj James Rodriguez nije u dobrim odnosima s Hrvatom i želi napustiti klub u siječnju. Posljie posljednje prvenstvene utakmice pak surpuga Thomasa Müllera obrušila se na njega jer je napadača stavio u igru tek u 70. minuti i tako je dovela u pitanje njegovu stručnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je na njemu red da dokaže da su kritičari u krivu i pobjedama im začepi usta. U suprotnom, ne piše mu se dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo