PRVI SLALOM U SVJETSKOM KUPU / Kostelić drugi u Leviju

Image

Naš skijaš zaostao je 28 stotinki za pobjednikom Austrijancem Herbstom. No, "Profesor" je vodeći u ukupnom poretku Svjestkog kupa sa 102 boda.

15.11.2009.
12:51
VOYO logo

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić osvojio je drugo mjesto na prvom ovosezonskom slalomu Svjetskog kupa u finskom Leviju. Kostelić je nakon prve vožnje bio šesti, a izvrsnom drugom vožnjom stigao je do drugoga mjesta s 28 stotinki zaostatka za pobjednikom Austrijancem Reinfriedom Herbstom. Treći je bio Francuz Jean Baptiste Grange.

S 80 bodova iz Levija i 22 s veleslaloma u Soeldenu Kostelić vodi u ukupnom poretku Svjetskog kupa s dva boda više od pobjednika tih utrka Herbsta i Didiera Cuchea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj vožnji su nastupili i Natko Zrčić Dim i Dalibor Šamšal, ali se nisu uspjeli plasirati među 30 najbržih. Zrnčić-Dim je sa startnim brojem 57 zauzeo 39. mjesto s zaostatkom od 2.35 sekundi za vodećim, a do prolaza u drugu vožnju i 30. mjesta, koje je zadržao slavni Bode Miller, dijelilo ga je 39 stotinki. Šamšal je krenuo hrabro i na prolazu je zaostajao svega 61 stotinku za Myhrerom, ali je u drugom dijelu staze odustao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo