POBJEDA DVIJE SEKUNDE PRIJE KRAJA / Košarkašice bolje od Grčke

Image

U susretu drugog kola D skupine europskog prvenstva u Poljskoj hrvatske košarkašice su pobijedile Grčku 65:63 (26:16, 16:13, 11:14, 12:19), a koš odluke postigla je Sandra Mandir dvije sekunde prije kraja utakmice.

19.6.2011.
15:07
VOYO logo

Nakon teškog poraza na otvaranju prvenstva od aktualnih prvakinja Europe Francuskinja, hrvatske košarkašice su protiv Grčke pokazale daleko bolju igru i uspjele su u dramatičnoj završnici osvojiti prve bodove.

Hrvatska je vodila praktički cijeli susret, a u pojedinim trenucima imala je i 13 koševa viška, no Grkinje su uspjelo malo pomalo nadoknaditi zaostatak. Grčka je čak šest minuta prije kraja susreta stigla i do svog prvog vodstva (56:55). U posljednje tri minute gledali smo izjednačenu utakmicu u kojoj je presudio koš sjajne Sandre Mandir dvije sekunde prije kraja susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandir je zaključila utakmicu sa 19 koševa, pet skokova i pet asistencija, Ana Lelas je dodala 15 koševa, a Jelena Ivezić 11 koševa i 9 skokova. Grčku je predvodila Styliani Kaltsidou sa 14 koševa i 12 skokova.

U susretu trećeg kola hrvatske košarkašice u ponedjeljak očekuje susret protiv Latvije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo