ZANIMLJIVA NOĆ / Zubac slab u pobjedi Clippersa, Babo solidan, ali Pistonsi upisali novi poraz: Večer puna spektakulanih poteza

Image
Foto: Profimedia

Nova NBA večer je iza nas

3.11.2022.
8:41
Profimedia
VOYO logo

Los Angeles Clippersi su svladali Houston Rocketse 109:101 te su došli do omjera od četiri pobjede i isto toliko poraza. Do nove pobjede predvodio ih je Paul George s 28 poena, četiri skoka i pet asistencija, a sjajno ga je pratio Marcus Morris s 21 poenom i deset skokova. Naš Ivica Zubac je postigao svega pet poena te je uhvatio šest skokova. Rocketse je predvodio Alpern Sengun s 26 poena i 13 skokova, a dobri su bili i Jalen Green i Kevin Porter Jr. s 22 poena svaki, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu.

Image
RADOST LOPTANJA /

Šarić je postigao svoje prve poene u NBA-u nakon više od godinu dana: Netsi i dalje u padu, jedna momčad sve iznenađuje

Image
RADOST LOPTANJA /

Šarić je postigao svoje prve poene u NBA-u nakon više od godinu dana: Netsi i dalje u padu, jedna momčad sve iznenađuje

Bojan Bogdanović je bio solidan protiv Milwaukee Bucksa koji su svladali njegove Detroit Pistonse 116:91. Giannis Antetokounmpo i družina ne znaju za poraz; upisali su sedam pobjeda u isto toliko utakmica. Grk je ponovno bio najbolji na terenu, ubacio je 32 poena, uhvatio 12 skokova, podijelio četiri asistencija, ukrao pet lopti i podijelio dvije blokade. Sjajan je bio i Jrue Holiday s 26 poena i sedam skokova, a valja istaknuti da igraju bez nominalno drugog igrača momčadi, Khrisa Middletona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš Babo je ubacio 14 poena, uz šut iz igre 5/12, dok je u njegovoj momčadi najefikasniji bio Saddiq Bey s 22 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka nastavlja s rasturačinom

Washington Wizardsi su svladali Philadelphiju 76erse 121:111, a do pobjede su ih vukli Kristaps Porzingis s 30 i Bradley Beal s 29 poena. Kod Sixersa, koji su igrali bez Joela Embiida, najbolji je bio Tyrese Maxey s 32 poena, dok je James Harden dodao 24 koševa i deset asistencija. Sjajan ulazak u sezonu nastavili su i Cleveland Cavaliersi, koji su u napetoj utakmici slavili 114:113 nad Boston Celticsima. Susret je išao u produžetke u kojima su Cavsi bili bolji 7:6. Sjajan susret odigrao je povratnik od ozljede Darius Garland s 29 poena i 12 asistencija, a pratio ga je Donovan Mitchell s 25 poena. Boston je predvodio Jaylen Brown s 30 poena, dok je Jayson Tatum ubacio 26 uz 12 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami Heat je bez Jimmyja Butlera slavio protiv Sacramento Kingsa, koji su isto igrali bez najboljeg igrača, De'Aarona Foxa, 110:107. Pobjednički koš postigao je Tyler Herro koji je susret završio s 26 poena i 12 skokova, kod Kingsa je bio najbolji Domantas Sabonis s 22 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atlanta Hawksi su bili bolji od New York Knicksa 112:99 iza 36 poena Dejountea Murrayja. Knickse je predvodio Jalen Brunson s 20 poena.

Chicago Bullsi su bez većih problema bili bolji od Charlotte Hornetsa 106:88, a do pobjede ih je vukao JaMychal Green koji je s klupe ubacio 17 poena. Valja dodati kako je šest igrača Bullsa upisalo više od deset poena. Kod poraženih se istaknuo Kelly Oubre Jr. s 24 poena. Toronto Raptorsi su rasturili San Antonio Spurse 143:100, a sjajan je bio Pascal Siakam koji je upisao triple-double, 22 poena, deset skokova i 11 asistencija. Dallas Mavericksi su na krilima briljantnog Luke Dončića pobijedili Utah Jazz 103:100. Slovenski as je ubacio 33 poena i dodao 11 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Memphis Grizzliesi su bili bolji od Portland Trail Blazersa, koji su i dalje bez Damiana Lillarda, 111:106, a prvo ime susreta bio je Desmond Bane s 29 poena i osam skokova. Los Angeles Lakersi su u produžecima slavili nad New Orleans Pelicansima 120:117, do kojih su došli briljantnim košem u posljednjoj sekundi, a strijelac je bio Matt Ryan. Kod Lakersa je 28 poena ubacio Lonnie Walker IV, a po 20 su dodali Anthony Davis i LeBron James. Pelicanse je pak predvodio Zion Williamson s 27 poena, pet skokova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo