ŽIŽIĆEVA UTAKMICA KARIJERE: / Vrhunska partija hrvatskog centra, a akcija koju su izveli on i LeBron je nešto što nećete moći prestati gledati

Image
Foto: Screenshot

Sjajna akcija najboljeg košarkaša današnjice i hrvatskog centra

12.3.2018.
8:20
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski centar Ante Žižić odigrao je najbolju utakmicu NBA karijere nakon što je u porazu Cleveland Cavaliersa na gostovanju u Staples Centru kod Los Angeles Lakersa sudjelovao sa 15 poena i sedam skokova. Odigrao je Žižić niti 20 minuta ogleda koji je završio rezultatom 127-113 za domaćina, ali iz kojeg treba izdvojiti jednu akciju poražene momčadi.

Sudjelovali su u njoj LeBron James, vođa Cavsa i ponajbolji košarkaš današnjice, te Žižić, a sve se dogodilo pred kraj druge četvrtine. James je ugrabio jednu loptu na trici nakon što je J.R. Smith promašio svoj dalekometni pokušaj i potom, držeći loptu u jednoj ruci, izveo varku kojom je trojicu igrača suparničke momčadi usmjerio prema Kyleu Korveru. Trzaj s loptom u ruci na koji su nasjeli igrači Lakersa ostavio je samog Žižića koji je sve iskoristio za lagano zakucavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Žižić je iz igre gađao 7-9, a Jamesu je ova asistencija bila jedna od ukupno sedam koliko ih je upisao tijekom ogleda u kojem je imao i 24 poena i deset skokova. Briljirao je na strani pobjednika Julius Randle s 36 poena, 14 uhvaćenih lopti i sedam asistencija. Ivica Zubac je za Lakerse nepunih šest minuta ostao bez pokušaja ubačaja, a imao je jedan skok i dvije osvojene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

New York Knicks - Toronto Raptors 106-132

Atlanta Hawks - Chicago Bulls 122-129

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota Timberwolves - Golden State Warriors 109-103

New Orleans Pelicans -Utah Jazz 99-116

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denver Nuggets - Sacramento Kings 130-104

Dallas Mavericks - Houston Rockets 82-105

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston Celtics - Indiana Pacers 97-99

Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers 97-120

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LA Lakers - Cleveland Cavaliers 127-113

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo