VIDEO: / Ovo je pogodak godine!

Bila je to riješena utakmica. Gosti su sekundu prije kraja imali vodstvo 78:76 i jedno slobodno bacanje, a onda se ukazao Chase Spreen.

17.1.2012.
14:32
VOYO logo

Chase Spreen, košarkaš sveučilišta Lindsey Wilson, pogodio je u zadnjoj sekundi koš godine, tricu preko cijelog igrališta kojom je donio pobjedu svojoj momčadi protiv Georgetowna.

Gosti su sekundu prije kraja imali vodstvo 78:76 te jedno slobodno bacanje i činilo se da je sve riješeno. Međutim, igrač Georgetowna promašio je slobodno bacanje, Spreen je uhvatio loptu i u stilu košarkaša Partizana, Dušana Kecmana, koji je u finalu NLB lige protiv Cibone zabio u zadnjoj sekundi (a možda i nakon isteka vremena), pogodio tricu preko cijelog terena za pobjedu svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da nitko od košarkaša Georgetowna nije bio na skoku u slučaju promašenog slobodnog bacanja, što ih je na kraju skupo koštalo. Kao šećer na kraju stigla je i urnebesna reakcija američkog komentatora, koji je svoju euforiju iskazao vrištanjem u stilu najboljih izdanja HTV-ovog Drage Ćosića. Možda ga je čak i nadmašio, odlučite sami.

specijal-201102150360004-Smiješna strana sporta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo