VIDEO: / NBA liga počela dramom na Božić!

Utakmicom New York Knicksa i Boston Celticsa u Madison Square Gardenu započela je nova sezona u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. U dramatičnoj završnici slavili su Knicksi 106:104.

25.12.2011.
23:44
VOYO logo

Najtrofejnija momčad lige (Celticsi) bila je oslabljena neigranjem ozlijeđenog Paula Piercea (desna peta), a Knicksi su iskoristili rani polet i domaći parket i u prvoj su četvrtini stvorili 11 koševa prednosti (34-23). Ipak sljedeće dvije četvrtine otišle su na stranu Celticsa koji su posebice inspirirani bili u trećoj dionici koju su dobili sa 18 koševa razlike (35-17). Tako su u posljednju četvrtinu gosti ušli sa osam koševa prednosti, koju ipak nisu uspjeli i sačuvati.

Carmelo Anthony na kraju je donio Knicksima pobjedu pogođenim dvama slobodnim bacanjima 16.3 sekunde prije kraja. Kevin Garnett pokušao je sa zvukom sirene donijeti gostima produžetak, ali njegov šut nije pronašao put kroz mrežicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je Anthony ubacio 37 koševa kojima je pridodao 8 skokova. Amar'e Stoudamire ubacio je 21 koš, a Toney Douglas 19. Iz Dallasa novopridošli Tyson Chandler susret je okončao s tek 7 koševa, ali i 6 blokada.

U redovima Bostona uvjerljivo najbolji bio je Rajon Rondo s 31 košem, 13 asistencija, 5 ukradenih, ali i isto toliko izgubljenih lopti. Ray Allen ubacio je 20 koševa, isto koliko i Brandon Bass koji je skupio i 11 skokova. Garnett je susret završio s 15 koševa i 8 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo