VIDEO: / Miami i drugi put slomio Celticse!

Košarkaši Miami Heata uspjeli su slaviti u obje domaće utakmice protiv Boston Celticsa te sada u polufinalu istočne konferencije NBA lige vode s 2:0 u seriji na četiri pobjede.

4.5.2011.
16:02
VOYO logo

Megamomčad s Floride uspjela je dovesti slavne Celticse u vrlo neugodnu situaciju u doigravanju, a najzasužniji za takav rasplet je LeBron James koji je opet briljirao s 35 koševa i sedam skokova. Solidno su odigrale i ostale zvijezde Heata iz slavnog trolista koji se ovoga puta zaustavio na brojci od 80 poena. Dwayne Wade upisao je 28 poena i 8 skokova, dok je Chris Bosh dodao 17 koševa i 11 skokova.

Okršaj je opet bio neizvjestan do zadnje četvrtine, Miami je na poluvremenu imao tek pet koševa prednosti, ali je jakom obranom i pametnom igrom u napadu uspio slomiti suparnike kod kojih je najbolji bio Rajon Rondo s 20 poena i 12 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge je strane u ključnim trenucima sjajan bio Kralj James, koji je potegnuo u zadnjoj četvrtini i slomio protivnika.

"LeBron je večeras bio čvrst i fizički i mentalno i naravno da je to povuklo i ostale, dalo im sigurnost, kako u obrani tako i u napadu", prokomentirao je pobjedu trener Heata Erik Spoelstra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neizvjesno je bilo i drugoj utakmici na Zapadu, gdje je Oklahoma City uspjela ispraviti kiks iz prve utakmice i nakon dva domaća okršaja ima podnošljivih 1:1 u srazu s Memphis Grizzliesima, momčadi koja je u prvom krugu izbacila Orlando Magic.

Oklahoma je slavila 111:102, a najbolji u redovima domaćina bili su Kevin Durant koji je predvodio strijelce s 26 poena, te Russell Westbrook sa 24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzrok poraza Memphis Grizzliesa treba tražiti i u lošoj večeri Zacha Randolpha, koji je u prvoj utakmici zabio 34 poena, a u utorak navečer tek 15, od toga 11 s linije slobodnih bacanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo