VIDEO: / Kralj James srušio Lakerse

Neigranje Dwyanea Wadea opet nije bio problem za Miami. Bez njega je momčad s Floride u četvrtak navečer odigrala petu utakmicu ove sezone i došla do - pete pobjede...

20.1.2012.
11:42
VOYO logo

Wadeov gležanj još uvijek nije zaliječen, no sve dok Miami ima na parketu "savršenog" LeBrona Jamesa nema straha. Sa 31 poenom, osam skokova i osam asistencija James je predvodio svoju momčad do pobjede protiv Los Angeles Lakersa 98-87. Inače, završnih plus 11 za domaćina je i jedno od manjih vodstva koje su imali tijekom utakmice. Lakersi su dobili zadnju četvrtinu sa 31-21, te su tako ublažili poraz. Miami je od starta vodio i diktirao tempo, a treba reći da zagrijavanje prije utakmice uopće nije odradio James. Tužio se na prehladu i nemoć, no sve slabosti su nestale u trenutku kada je počeo ogled dvije momčadi koje su i ove sezone jedni od najvećih favorita za veliki finale.

Shane Battier je odradio odličan posao u obrani na Kobeu Bryantu koji je, istina, postigao 24 poena, uz pet skokova i sedam asistencija, ali je ipak trošio priličan broj lopti (šut 8-21). Pau Gasol je sa 26 poena (uz osam skokova) ostvario najbolji učinak sezone. Utah je doživjela tek drugi domaći poraz u devet utakmica. Pobijedio ih je prvak Dallas, koji se budi, sa 94-91. Iako je Dirk Nowitzki postigao tek 12 poena Dallas je pobijedio u ogledu gdje je vodio od početka do kraja. I na kraju, Houston je tek nakon produžetka, na svom parketu, pobijedio New Orleans, najslabiju momčad Zapadne konferenije. Bilo je 90-88, a prvo ime utakmice je bio Kevin Martin s 32 poena i osam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami - LA Lakers 98-87 (James 31p, 8s, 8a, Bosh 15p, 8s / Gasol 26p, 8s, Bryant 24p, 5s, 7a) Utah - Dallas 91-94 (Jefferson 22p, 9s / Marion 22p, 7s, 3a, Beaubois 17p) Houston - New Orleans 90-88, produžetak (Martin 32p, 8s, Dalambert 15p, 17s / Jack 15p, 5s, 7a)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo