[VIDEO] KAOS I RAZBIJANJE U SVLAČIONICI URODILI PLODOM: / Celticsi konačno do pobjede, smanjili prednost Miamija

Image
Foto: Profimedia

Za Celticse je dobra vijest i povratak Gordona Haywarda koji je na parketu proveo pola sata uz skroman učinak od šest poena, pet skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte

20.9.2020.
8:39
Profimedia
VOYO logo

Boston Celticsi vratili su se u igru u finalu Istočne NBA konferencije. U trećoj utakmici protiv Miami Heata slavili su 117:106 i tako smanjili ukupno vodstvo momčadi s Floride na 2-1.

Za razliku od protekle dvije utakmice, Boston je u ovoj dominirao. Kelti nisu ispuštali vodstvo cijelu utakmicu, na poluvremenu su vodili s 13 razlike, da bi u trećoj četvrtini stigli sve do 19 razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami je na kraju došao na samo pet razlike, Duncan Robinson zabio je sedam poena u njihovoj seriji 16-5, no bilo je prekasno da se tu išta promijeni.

Image
[VIDEO] NOĆ U KOJOJ SU PALI JORDANOV I BRYANTOV REKORD: /

Lakersi uvjerljivi protiv Nuggetsa, Davis školovao Jokića

Image
[VIDEO] NOĆ U KOJOJ SU PALI JORDANOV I BRYANTOV REKORD: /

Lakersi uvjerljivi protiv Nuggetsa, Davis školovao Jokića

Povratak Haywarda i divljanje Smarta

„Ovo je posebna skupina igrača. Prvi put su nas gurnuli u emotivno izazovnu situaciju i iz nje smo izašli bolji. To je vrlo ohrabrujuće“, rekao je nakon utakmice trener Bostona Brad Stevens.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emotivno zahtjevna situacija o kojoj je pričao je galama i razbijanje u svlačionici Celticsa nakon poraza u drugoj utakmici. Divljao je, prema medijskim izvještajima Marcus Smart koji je sinoć bio odličan s 20 zabijenih poena i šest asistencija. Jaylen Brown predvodio je Boston s 26 poena i 7 skokova, a Jayson Tatum skupio je 25 poena i 14 skokova. Kemba Walker zabio je 21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Moramo bolje zatvarati utakmice. Nismo ovu završili na način kakav smo htjeli, ali smo igrali jako dobru košarku danas“, rekao je nakon utakmice vodeći strijelac Celticsa Jaylen Brown.

Za Celticse je dobra vijest i povratak Gordona Haywarda koji je na parketu proveo pola sata uz skroman učinak od šest poena, pet skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Miami Heata u ovoj je trećoj utakmici najbolji bio Bam Adebayo s 27 poena i 16 skokova, a najviše mu je pomogao rookie Tyler Herro s 22 poena s klupe. Sažetak utakmice možete pogledati OVDJE.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo