[VIDEO] HRVAT MEĐU NBA ELITOM: / Njegov je suigrač napravio neviđenu glupost, no on je pružio partiju za pamćenje

Image
Foto: Profimedia

Kawhi Leonard je sa 33 koša, 14 skokova i sedam asistencija predvodio Clipperse, a Paul George je imao učinak od 15 poena, devet skokova i sedam asistencija

31.8.2020.
8:18
Profimedia
VOYO logo

Košarkaši Los Angeles Clippersa plasirali su se u konferencijsko polufinale doigravanja za NBA prvaka svladavši Dallas Maverickse sa 111:97 u šestoj utakmici prvog kruga, a hrvatski reprezentativac Ivica Zubac je u pobjedi svoje sudjelovao sa 15 koševa i 11 skokova.

U polufinalu Zapadne konferencije momčad iz Los Angelesa će igrati protiv boljeg iz serije Utah - Denver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clippersi su većim dijelom utakmice bili bolja momčad, a do sredine treće četvrtine uspjeli su doći do 23 koša prednosti. Ipak, na krilima odličnog Luke Dončića Dallas se vratio u utakmicu te je u početnoj fazi posljednje četvrtine zaostatak Mavericksa sveden na samo šest koševa.

Bliže od toga Dallas nije mogao, jer su Clippersi predvođeni Kawhijem Leonardom ubrzo ponovno došli do dvoznamenkaste prednosti koju Mavsi više nisu uspjeli ugroziti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogromna minutaža

Ivica Zubac je u ovom dvoboju u igri proveo više od 33 minute, a prekovremeno je morao raditi zbog isključenja Marcusa Morrisa, koji je još u prvoj četvrtini morao napustiti igru, jer je pregrubo zaustavio jedan prodor Luke Dončića. Više o tome možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] OGROMNI SRBIN JE HRVAČKIM ZAHVATOM SPRIJEČIO DONČIĆA DA UĐE U BORBU ŠAKAMA: /

Pogledajte video o kojem bruji NBA svijet

Image
[VIDEO] OGROMNI SRBIN JE HRVAČKIM ZAHVATOM SPRIJEČIO DONČIĆA DA UĐE U BORBU ŠAKAMA: /

Pogledajte video o kojem bruji NBA svijet

No, Zubac se pobrinu da se Morrisov izostanak ne osjeti previše te je s 15 koševa (šut iz igre 6/8) i 11 skokova bio drugi najbolji igrač svoje momčadi.

Kawhi Leonard je sa 33 koša, 14 skokova i sedam asistencija predvodio Clipperse, a Paul George je imao učinak od 15 poena, devet skokova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojoj posljednjoj utakmici ove sezone Luka Dončić je ostao za jedan skok i jednu asistenciju kratak za još jedan triple-double učinak, jer je utakmicu završio sa 38 koševa, devet skokova i devet asistencija. Sažetak cijele utakmice pogledajte OVDJE.

Murrayevih 50

Najzanimljivija utakmica večeri i pak je bila ona Denvera i Utah Jazza u kojoj su Nuggetsi ipak uspjeli isforsirati sedmu utakmicu prve runde. Slavili su Jokić i društvo 119:107, a nevjerojatno je dobar bio Jamal Murray koji je Jazzerima "odsvirao" 50 poena. Jokić je utakmicu završio s 22 poena i osam asistencija. Sažetak te utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici nedjeljnog programa u Orlandu Boston je s uvjerljivih 112:94 nadigrao Toronto i poveo sa 1-0 u polufinalnoj seriji doigravanja u Istočnoj konferenciji. U redovima zelenih po običaju je najbolji bio Jayson Tatum koji je zabio 21 poen, no moglo bi ga se nazvati i prvim među jednakima jer je još pet njegovih suigrača imalo dvoznamenkast broj poena. Pogledajte sažetak utakmice OVDJE,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo