[VIDEO] DONČIĆ SRUŠIO REKORD, ZUBAC I CLIPPERSI IPAK BOLJI: / Navijači se ne mogu načuditi što je trener napravio Hrvatu

Image
Foto: Profimedia

Ivica Zubac bio je standardno dobar za Clipperse, skupio je za 22 minute na parketu 10 poena i 10 skokova te 2 blokade uz šut 5 od 9 iz igre

18.8.2020.
8:25
Profimedia
VOYO logo

Ivica Zubac i njegovi Los Angeles Clippersi na najbolji su mogući način otvorili ovogodišnje NBA doigravanje. U prvoj su utakmici u NBA balonu svladali Dallas Maverickse. Utakmica je završila rezultatom 118:110.

Clipperse je predvodio Kawhi Leonard koji je bio na visokoj razini s 29 poena i 12 skokova, noprešišao ga je Slovenac Luka Dončić koji je svojim nastupom protiv Clippersa oborio rekord za najveći broj poena u debiju u NBA doigravanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dončić je završio utakmicu sa 42 poena, a pridodao je i 9 asistencija te 7 skokova za 38 minuta igre. Njegov sjajan nastup možete pogledati OVDJE.

Ivica Zubac bio je standardno dobar za Clipperse, skupio je za 22 minute na parketu 10 poena i 10 skokova te 2 blokade uz šut 5 od 9 iz igre. No navijače, koji nisu mogli biti u dvorani, začudilo je kako Zubac nije "zatvorio" utakmicu, odnosno nije igrao u posljednjim trenucima. Sažetak te utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mitchellovih 57

Najneizvjesniju utakmicu prve večeri doigravanja odigrali su Denver Nuggets i Utah Jazz, a slavili su Nuggets nakon produžetaka sa 135:125. Jamal Murray je zabio dest od svojih ukupno 36 koševa u produžetku, Nikola Jokić je dodao 29 koševa i deset skokova za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jazzu nije pomogao ni Donovan Mitchell koji je s rekordnih 57 koševa bio najbolji strijelac utakmice. Mitchell je postavio rekord momčadi s najviše koševa u postsezoni i postao je treći igrač u povijesti NBA koji je stigao do ovako visokog učinka u doigravanju, no u produžecima, u kojima je Denver nadigrao Utah 20-10, ubacio je svega šest koševa.

Joe Ingles je dodao 19 koševa, a Jordan Clarkson 18 za Utah. Sažetak te utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjede Bostona i Toronta

U trećoj utakmici doigravanja sinoć igranoj Toronto Raptors su sa 134:110 nadigrali Brooklyn Netse 110, a do pobjede ih je vodio Fred VanVleet sa 30 koševa i 11 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raptors su počeli rano dominirati i u drugoj su četvrtini već imali prednost od čak 33 koša koja se do početka zadnje četvrtine istopila na devet koševa. No Toronto je opet preuzeo kontrolu nad igrom nešto više od sedam minuta prije kraja kada je poveo sa 18 koševa.

Serge Ibaka je upisao 22 košaza Raptorse, a Pascal Siakam 18. Sažetak te utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston Celtics su sa 109:101 bili bolji od Philadelphia 76ers za vodstvo od 1-0 u seriji na četiri pobjede, a Jayson Tatum je zabio 32 koša za slavlje svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jaylen Brown je dodao 29 koševa, od čega 15 u zadnjoj četvrtini kada su Celtics nadigrali 76erse sa 34-22.

Joel Embiid je bio najbolji pojedinac Philadelphije sa 26 koševa i 16 skokova, dok su Josh Richardson i Alec Burks dodali svaki po 18. Sažetak te utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo