[VIDEO] ČUDESNA NOĆ NIKOLE JOKIĆA: / Pogledajte kako je bez puno poena dominirao srpski majstor i pritom oborio neobičan rekord

Image
Foto: Profimedia

Jokić je postao prvi igrač u NBA povijesti koji je napravio triple-double s 20 i više skokova u sedmoj utakmici doigravanja

16.9.2020.
10:05
Profimedia
VOYO logo

Finale NBA Zapadne konferencije trebala je biti "bitka za LA", dok su sve ove prijašnje utakmice trebale biti formalnosti koje bi do toga vodile. No drugačije planove imali su Nikola Jokić i njegovi Denver Nuggetsi koji su se sinoćnjom pobjedom 104:89 u sedmoj utakmici pridružili Lakersima u konferencijskom finalu.

Srpski centar odigrao gotovo 40 minuta te upisao impresivan triple-double od 16 poena, 22 skoka i 13 asistencija. Jokić nije bio fantastičan strijelac u ovoj utakmici, ali je radio sve drugo. Skupio je monstruozan broj skokova, a njegova dodavanja bila su fantastična, pogotovo za tako visokog igrača. Pogledajte Jokićeve najbolje poteze OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] HRVATSKA NEĆE IMATI NBA PRVAKA: /

Mimo zakona i zdravog razuma Jokić odveo Denver u finale Zapada

Image
[VIDEO] HRVATSKA NEĆE IMATI NBA PRVAKA: /

Mimo zakona i zdravog razuma Jokić odveo Denver u finale Zapada

Utakmica za pamćenje

Nuggetsi su drugi put zaredom u ovom play-offu preokrenuli deficit od 3-1 u utakmicama, u prvoj rundi napravili su to protiv Utah Jazza za koji nije nastupao naš Bojan Bogdanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jokić je ovime postao prvi igrač u NBA povijesti koji je napravio triple-double s 20 i više skokova u sedmoj utakmici doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije utakmice sam mislio kako će ovu ekipu svi pamtiti što god da napravimo večeras. Nekim igračima je ovo posljednja godina s nama i ovo je posebna ekipa. Borili smo se do kraja i pobijedili. Nitko nije mislio da ćemo doći ovdje, nitko nije vjerovao da ćemo pobijediti. Nitko nas nije želio vidjeti ovdje. Dokazali smo svima tko smo i što možemo. Slijede Lakersi, još jedan težak protivnik, igrat ćemo i zabaviti se", rekao je nakon utakmice Jokić kojeg sad čeka težak zadatak protiv Anthonyja Davisa, LeBrona Jamesa i društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo