Učinak sezone / Večer za pamćenje: Karl-Anthony Towns zabio nevjerojatan broj poena u pobjedi protiv San Antonija!

Image
Foto: Profimedia

Centar Minnesote Timberwolvesa, Karl-Anthony Towns, imao je večer za pamćenje u NBA ligi ubacivši 60 koševa i 17 skokova.

15.3.2022.
8:33
Profimedia
VOYO logo

Košarkaši Minnesote Timberwolves svladali su San Antonio Spurse u pobjedi od 149-139, a prvo ime cijele lige u ponedjeljak navečer bio je centar Vukova Karl-Anthony Towns, koji je postavio rekord svoje karijere zabivši 60 poena.

Towns je gađao 19 od 31 iz igre, a ubacio je i sedam od jedanaest pokušaja za tri poena. Dosadašnji rekord broja poena ove sezone bio je 56 poena kojih su ubacili zasebno LeBron James i Trae Young.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim je učinkom Towns postao prvi igrač u NBA povijesti koji je dostigao cifru od minimalno 60 koševa, 15 skokova i 60 posto preciznosti za šut za tri poena. Uz to, postao je prvi centar od Shaquille O'Neala s učinkom od 60p/15r, što je Shaqu pošlo za rukom 2000. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njih su to od 1990. još učinili legendarni krilni centar Karl Malone, kao i, pomalo neobično, bekovi Michael Jordan i James Harden. Minnesota se nalazi jednu i pol utakmicu iza Denver Nuggetsa na šestom mjestu Zapadne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo