UTAH JURI PREMA DRUGOM KRUGU / Bogdanović i društvo treći put srušili Memphis, Hrvat odigrao dobru utakmicu

Image

Iznenađenje za prvu momčad Istoka priredila je posljednja. Washington Wizardsi uspjeli su sinoć pobijediti Philadelphiju

1.6.2021.
8:37
VOYO logo

NBA momčad Utah Jazz, za koju nastupa hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović, na korak je do konferencijskog polufinala. Utah je slavio 120:113 u sinoćnjoj utakmici protiv Memphisa te sad vodi ukupno 3-1 u seriji.

Jazzeri su kontrolirali cijeli susret ili bar većinu. Memphis je zadnje vodstvo imao sredinom druge četvrtine, no otad je Utah poveo i nije se osvrtao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan Bogdanović imao je veliku ulogu u ovoj pobjedi. Hrvatski reprezentativac ubacio je 13 poena, a tri minute prije kraja ubacio je jednu ključnu tricu kako bi Jazz osigurao pobjedu. Babo je skupio i dva skoka te dvije asistencije.

Najbolji pojedinac na susretu bio je Donovan Mitchell koji je zabio 30 poena. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wizardsi svladali Philadelphiju

Iznenađenje za prvu momčad Istoka priredila je posljednja. Washington Wizardsi uspjeli su sinoć pobijediti Philadelphiju 122:114 i tako smanjiti njihovo vodstvo u seriji na 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Russell Westbrook odigrao je pomalo nevjerojatnu utakmicu u kojoj je iz igre pogodio tek 3 od 19 šuteva, ali je slobodnim bacanjima uspio zabiti 19 poena. Skupio je čak 21 skok i 14 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto bolju šutersku noć imao je Bradley Beal koji je zabio 27 poena, ali uz samo 39 posto šuta iz igre.

Osim poraza, za Philadelphiju je loša vijest ozljeda najboljeg im igrača Joela Embiida. Kamerunski centar morao je napustiti igru nakon 11 minuta zbog ozljede koljena, no čini se da će biti spreman za sljedeću utakmicu. Sažetak pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo