Potpuno neocekivano: Ameri dosli na SP zbog Hrvata

Iako u NBA nece jos najmanje jednu sezonu, to nije sprijecilo veliku delegaciju Philadelphia 76ersa da odleti 'preko bare' i uzivo vidi na djelu njihovog dragulja - Darija Sarica.

5.9.2014.
11:05
VOYO logo

Tako su klupski generalni menadzer Sam Hickie i trener Brett Brown sjeli na avion, a s njima cak tri igraca 76ersa Michael-Carter Williams, Nerlens Noel i Joel Embiid i stigli u Sevillu kako bi pruzili podrsku Dariju Saricu i Hrvatskoj. Potez koji se ne vida bas cesto.

I puno govori koliko je NBA momcadi stalo do nase zvijezde. Philly je na dnu NBA lige, ali ta tri mlada igraca i Dario trebali bi biti dio velike momcadi koja je u stvaranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dario je zvijer. Ne mozemo cekati jos dvije godine. Odmah u Philadelphiju!", porucio je Embiiid preko Twittera, a nas kosarkas je vecer nakon pobjede nad Portorikom proveo uz buduce suigrace i trenera.

"Ova cetiri igraca su temelj nase ideje. Zelimo napraviti nesto posebno za grad Philadelphiju. Ovo je odlicno iskustvo i prilika za nasa tri igraca da pogledaju kolegu u drugacijem okruzenju od NCAA i NBA kosarke, sretan sam jer mogu okusiti kosarku na medunarodnom nivou", rekao je trener Brown i dodao o Dariju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istice se pojava koju donosi. Cvrstina s kojom igra kosarku mi je jako privlacna. Zelimo stvoriti i takav program u nasem gradu. To je cvrst, opak grad, sportski orjentiran. Dario ima odlican pregled igre, sposobnost da pokupi loptu ispod kosa i sam vodi kontranapad. U mojih 12 godina u Spursima sam trenirao Borisa Diawa, vidim mnogo slicnosti izmedu njih dvoje. Kako ima samo 20 godina, Dario je stvarno poseban igrac."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo