Dvoboj celebrityja / Talijanski atletičar na NBA All-Staru oduševio fantastičnim zakucavanjem

Image
Foto: profimedia.hr

Team Walton je pobjedio sa 65:51, a javnost je najviše oduševio talijanski atletičar Gianmarco Tamberi, bivši svjetski prvak u skoku u vis

19.2.2022.
15:18
profimedia.hr
VOYO logo

All-Star vikend je sinoć počeo u Clevelandu, a svoj će vrhunac doživjeti u nedjelju kada je na programu parada povodom 75 godina lige. Prije no što najveće zvijezde demonstriraju svoje umijeće u glavnoj utakmici ove višednevne revije ljubitelji košarke su mogli uživati u utakmici celebrityja.

U tom su revijalnom ogledu nastupali političari, glumci, pjevači i zvijezde nekih drugih sportova, a predvodile su ih NBA legende Bill Walton i Dominique Wilkins. Team Walton je pobjedio sa 65:51, a javnost je najviše oduševio talijanski atletičar Gianmarco Tamberi, bivši svjetski prvak u skoku u vis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamberi se proslavio fantastičnim zakucavanjem nakon što se lopta odbila od obruča što je oduševilo sve prisutne, ali i ljubitelje košarke na društvenim mrežama. Inače, ovakvi su potezi vrlo rijetki u utakmicama poznatih no Talijan je ipak elitni skakač pa ne treba čuditi što mu je nešto ovakvo pošlo za rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo