nakon kobea i duncana / Šok za ljubitelje košarke: i Kevin Garnett objavio kraj

Image
Foto: AP

Veliki igrač objavio je da završava karijeru iako je imao dogovor s Wolvesima za još jednu sezonu, u kojoj je trebao dobiti osam milijuna dolara

24.9.2016.
11:56
AP
VOYO logo

Zvijezda NBA ekipe Minnesota Timberwolves Kevin Garnett objavio je da nakon 21 godine provedene u najjačoj ligi svijeta završava karijeru. 

Garnett (40) je preko svog profila na jednoj društvenoj mreži obznanio da završava karijeru iako je imao dogovor s Wolvesima za još jednu sezonu, u kojoj je trebao dobiti osam milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj svestrani igrač koji je igrao za Boston i kratko za Brooklyn Netse u karijeri je zaradio preko 330 milijuna dolara, najviše od svih u NBA-u. Garnett je prvu NBA utakmicu odigrao davne 1995. godine, u karijeri je imao 26.071 koševa po čemu je 17. strijelac svih vremena, ima 14.662 skoka (deveti u NBA-), dok je čak 15 puta biran u all star momčad, a 2004. godine je bio najbolji igrač lige.

Oprašta se kao najbolji igrač Timberwolvesa u povijesti jer je za klub iz Minneapolisa igrao čak 13 i pol godina. Godine 2007. otišao je u Boston Celticse i godinu kasnije josvojio prsten prvaka i naslov najboljeg defanzivca liga. U Minnesotu se iz Bostona vratio 2015., a zadnju sezonu gotovo da nije igrao zbog brojnih ozljeda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo