ŠARIĆ OPET RAZVALIO: / Ovdje pogledajte nastup sjajnog hrvatskog rookieja protiv Boston Celticsa

Image
16.2.2017.
8:05
VOYO logo

Gostovali su 76ersi u TD Gardenu u kojem je pobjeda ostala kod domaćih Boston Celticsa, no ne može se reći da Šarić nije napravio sve da se nastavi pobjednički niz Philadelphije koji je trajao tri utakmice. U konačnih 116-108 za pobjedu svoje momčadi najviše je, 33 poena, ubacio Isaiah Thomas, a budući da mu je ovo bila 40. uzastopna utakmica u koju je ugradio 20 ili više poena ona predstavlja i izjednačenje klupskog rekorda. Ponovio je ovim nizom Thomas ono što je John Havlicek napravio u sezoni 1971/72.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, vrlo je kvalitetan bio i Šarić premda statistički odličnu noć malo kvari loš šut za tricu za koju je gađao 1-8. Blistao je zato ubačajima za dvicu koje je pospremao 8-10, čija je većina došla ispod obruča. Ukupno 33 minute provedene u igri Šarić je iskoristio za 20 poena kojima je dodao i jedanaest skokova, a obje brojke predstavljaju najbolja postignuća u njegovoj momčadi. Također, sa jedanaest uhvaćenih lopti bio je najbolji skakač na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova utakmica samo je nastavak sjajanog niza u kojem je Šarić. Njegova je momčad od 8. veljače odigrala pet utakmica, a hrvatski biser u njima prosječno ostvaruje 20,6 poena i 7,4 skokova po susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo