Hrvatski košarkaši u teškoj situaciji / Šarić: 'Nemamo kemije, nemamo nikakvih akcija, ovo je očito naš limit'

Image
Foto: Youtube

"Velik pritisak je tu, specifična je situacija. I jednostavno je teško, neka atmosfera, uvijek sve na nož. Možda i mi nismo tome dorasli iskustvom."

18.9.2018.
9:42
Youtube
VOYO logo

Hrvatska košarkaška reprezentacija upisala je još jedan gorak poraz u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo. U poljskom gradu Gdanjsku domaćini su svladali našu reprezentaciju 79:74, a jedna od rijetkih svijetlih točaka u našoj reprezentaciji bio je Dario Šarić.

"Nismo sigurno očekivali ovakav rasplet, ne može se reći da nismo dali sve što smo mogli. I ne znam što bih rekao, možda je ovo naš limit, Bez obzira što igramo u dobrim klubovima, možda nismo dovoljno kvalitetni da izvučemo ovakve stvari. Ovo je unazadilo naše realne šanse, postoji neka mogućnost, netko priča i o pozivnici, ali slažem se kako nije to svadba da se pozivnice dijele", rekao je Šarić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša reprezentacija sa Šarićem na terenu izgledala je mnogo bolje, dok su Poljaci trenutke njegovog odsutstva koristili da bi stvorili rezultatsku prednost. Dario usprkos lošoj igri vjeruje u plasman na svjetsko prvenstvo.

"Velik pritisak je tu, specifična je situacija. I jednostavno je teško, neka atmosfera, uvijek sve na nož. Možda i mi nismo tome dorasli iskustvom. Kako god okrenem, tu smo gdje jesmo. Svaki je naš koš težak, nemamo razrađene akcije, nismo stvorili kemiju. Vjerujem li da ćemo na SP? Moram reći da vjerujem", zaključio je Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo