Povratak otpisanog / Šarić i Sixersi dobivaju veliko pojačanje; Mogu li ove godine do finala?

Image
Foto: Nathan Denette/Press Association/PIXSELL

Ovog ljeta je na koš bacio 150 tisuća lopti da bi vratio mehaniku šuta

26.9.2018.
13:29
Nathan Denette/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Dario Šarić i njegova NBA momčad Philadelphia 76ers uskoro će dočekati povratak svog suigrača Markellea Fultza u punoj snazi. Fultz, kako pišu američki mediji, naportno trenira kako bi se oporavio od ozljede ramena koja ga je prošle sezone mučila.

Inače, razigravač Philadelphije na prošlogodišnjem je NBA draftu bio prvi izbor i predviđana mu je odlična karijera. Predviđanja još uvijek stoje, no značajno ga je usporila teška ozljeda ramena zbog koje je veći dio prošle sezone proveo "izvan stroja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogao se primjetiti Fultzov neobičan stil šutiranja lopte na startu sezone. Inače vrlo precizni šuter počeo je gadno promašivati, a kasnije priznao da je pokušao igrati ozlijeđen. Ovog ljeta je, bar prema riječima trenera Philadelphije Bretta Browna za Philadelphia Inquirer, na koš bacio 150 tisuća lopti da bi vratio mehaniku šuta.

Philadelphia je vjerojatno najpotentnija mlada momčad u NBA ligi i Fultz će im, ako se vrati u prijašnju formu, dati još jednu dimenziju u napadu. Prošle su godine Šarić i društvo ušli u polufinale Istoka gdje ih je izbacio Boston. ove je godine vrijeme za korak naprijed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo