RUDEŽ OSTAO NA KLUPI: / Durant i Westbrook nezaustavljivi u Denveru

Image

Sinoć su odigrane četiri utakmice u NBA ligi, bez nastupa hrvatskih košarkaša.

20.1.2016.
8:57
VOYO logo

Anthony Davis ubacio je 35 poena, ali domaćini žale za ozljedom Erica Gordona koji je slomio prst na šuterskoj ruci. Kod gostiju, Andrew Wiggins ubacio je 21, Karl-Anthony Towns 20 poena za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wade zabio tek dva poena

Milwaukee je po peti put uzastopce pobijedio Miami, Bucksi su slavili u gostima 91:79. Za goste je Khris Middleton ubacio 22 poena, Greg Monroe 15. Miami nije mogao računati na pravu igru Dwyanea Wadea koji je nastupio unatoč boli u ramenu. Najbolji igrač Heata šutirao je 1-6, a ovo je tek treći put u njegovih 973 nastupa da je ubacio tek dva poena u utakmicama u kojima je igrao više od 20 minuta.

Hassan Whiteside zabio je 23 poena, imao 18 skokova, Chris Bosh također je bio na učinku od 23 poena, ali bez pravog Wadea, bilo je to nedovoljno protiv Milwaukeeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Durant i Westbrook slomili Denver

Oklahoma je stigla do pobjede u gostima kod Denvera, nezaustavljiv je bio dvojac Durant - Westbrook. Kevin Durant ubacio je 30 poena uz 12 skokova, dok je Russell Westbrook bio na učinku od 27 poena i 12 asistencija, ali mu je za "triple-double" nedostajalo pet skokova. Kod domaćina, s 27 poena bio je najbolji Danilo Gallinari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peti poraz za redom Sunsa

Indiana je umalo prokockala 20 poena prednosti protiv Phoenixa, ali je na kraju slavila s 97:94. Monta Ellis zabio je 20, Paul George dodao 19 poena za prekid serije od tri uzastopna poraza Pacersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod domaćina, Devin Booker imao je učinak karijere s 32 poena, ali Sunsi nisu izbjegli peti uzastopni poraz, 14. u posljednjih 15 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Miami Heat - Milwaukee Bucks 79:91 New Orleans Pelicans - Minnesota Timberwolves 114:99 Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder 104:110 Phoenix Suns - Indiana Pacers 94:97

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo