RIJEČI DINA RAĐE ODJEKNULE HRVATSKOM: / Ako je istina ovo što slavni košarkaš govori, onda nam se ne piše dobro

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Javio se i Dino Rađa dan nakon blamaže protiv Mađarske

26.2.2019.
16:52
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Stručnog savjeta HKS-a Dino Rađa, dan nakon blamaže protiv Mađarske i neplasmana na SP u Kinu, oglasio se putem svog službenog Facebook profila i dao svoj komentar na ono što se dogodilo hrvatskoj košarci. A što se dogodilo?

Image
POTOP KOŠARKAŠA ZA KRAJ KATASTROFALNIH KVALIFIKACIJA: /

Mađarska razbila tragičnu Hrvatsku

Image
POTOP KOŠARKAŠA ZA KRAJ KATASTROFALNIH KVALIFIKACIJA: /

Mađarska razbila tragičnu Hrvatsku

Dotaknuli smo dno

Hrvatska košarka dotaknula je samo dno, od velike košarkaške nacije postali smo kanta za napucavanje jedne Mađarske i Poljske, uz dužno poštovanje svima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Rađa je navedeno objasnio riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Svaki rezultat je samo ogledalo rada u prošlosti. Tako da ovo što se dogodilo nije slučajno, isto kao što nije slučajno da se to događa baš nama, i tako već 20 i kusur godina. Svi zajedno trebamo konačno izvaditi glave iz pijeska i početi realno gledati na stvari. Mi s najboljim igračima odavno nismo više vrh Europske košarke, a bez njih smo još niže.

'Samo je bilo pitanje kad će nas slomiti'

Pogledajte utakmice protiv Poljske. Oni su fizički jači i spremniji od nas. Samo je bilo pitanje kad će nas slomiti. I s najboljim igračima i bez njih. Da ne govorim o Litvi i ostalima s vrha. Sukus svega je da treba puno više raditi. U prvom redu klubovi i igrači individualno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Dino Rađa, Stojko Vranković. Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

BIVŠI KAPETAN POMEO POD S RAĐOM, VRANKOVIĆEM I ANZULOVIĆEM: ‘Situacija je očajna, apsolutno je krivica na njima’

Savez je u zadnjih par godina napravio dosta stvari za poboljšanje, ali bez suradnje klubova nećemo naprijed. Liga je do prije dvije godine trajala dva mjeseca, a zaštićeno godište je iskorištavano da ti isti klinci rade manje jer moraju igrati, a ne da bi kroz igru napredovali. Vrijeme generacije 92’ je odavno prošlo, ali ta generacija zna jako dobro što je dovelo do osvajanja 10 medalja u 10 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pitanje je samo tko se hoće do kraja žrtvovat?'

Pitanje je samo tko se hoće do kraja žrtvovat u krajnjem slučaju za sebe pa tek onda za klubove i reprezentaciju", dio je Dinine objave u utorak poslijepodne.

Image
Image

Osijek: Hrvatska i Mađarska u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 29.11.2018., Gradski vrt, Osijek - Kvalifikacijska kosarkaska utakmica izmedju Hrvatske i Madjarske za Svjetsko kosarkasko prvenstvo koje ce se odrzati 2019. godine u Kini. Dino Radja i Stojko Vrankovic Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Hrvatska muška košarkaška reprezentacija porazom 65-84 (16-24, 17-24, 15-18, 17-18) na gostovanju kod Mađarske u Szombathelyju okončala je svoj nastup u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Kini od 31. kolovoza do 15. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je izgubila sve izglede za plasman na SP još u petak nakon poraza od Poljske u Varaždinu, dok je Mađarska i ranije ostala bez izgleda za plasman pa je susret u Szombathelyju odigran u revijalnom tonu.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo