Repesa u nevjerici: 'Ovo mi se nije dogodilo nikad u karijeri!'

Drugi poraz Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Spanjolskoj, onaj od Grcke 76:65, ostavio je gorak okus u ustima svih ljubitelja kosarke u domovini.

3.9.2014.
22:14
VOYO logo

"Bilo je dobrih i losih stvari. Grcka je najtezi protivnik u nasoj skupini. Glavu gore, nista nije gotovo. U ovakvoj smo situaciji bili i prosle godine i dobro smo reagirali. Suci dozvoljavaju previse. Nismo se u glavi pripremili da se tolerira udaranje", objasnio je Markota.

Upitan za sutrasnju utakmicu protiv Portorika u kojoj bi pobjeda donijela potvrdu prolaza u daljni tijek natjecanja, Markota je rekao: "Postujemo ih maksimalno, ali moramo vratiti nas ponos."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski izbornik Repesa slozio se s Markotom i posebno se osvrnuo na sudacki kriterij i cinjenicu da se Hrvatska na njega jos nije priviknula.

"Sto sam im rekao na okupljanju? Rekao sam im jednim dijelom ono sto je Markota rekao. Nije moguce da se nakon cetiri utakmice nismo prilagodili na kriterij. Ovo mi se nije dogodilo jos nikad u karijeri. Najbolji pokazatelj odnosa snaga na terenu je broj asista kojih smo imali dvostruko manje" (9:23).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadolazeci ogled protiv Portorika Repesa je komentirao:

"Nadam se da cemo dobiti i adaptirati se na kriterij. To je reprezentacija s dosta pojedinacne kvalitete. Svi znamo tko su Barea, Arroyo. Nisu kao Grcka, ali mi moramo dobiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Grcka 8 2. Argentina 7 3. Hrvatska 6 4. Senegal 6 5. Portoriko 5 6. Filipini 4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo