NBA / Poznati su sudionici 'play in' turnira: Bucksi tankirali protiv Cavsa

Image
Foto: profimedia

Sinoć su odigrane zadnje utakmice regularne sezone NBA lige te je poznato tko će sve igrati u doigravanju.

11.4.2022.
8:39
profimedia
VOYO logo

Sve četiri momčadi u Istočnoj konferenciji koje su bile u borbi za pozicije u 'play-in' turniru ostarile su pobjede u zadnjim utakmicama osnovnog dijela sezone pa su se zadržali na mjestima na kojima su bili i uoči nedjeljnih dvoboja.

Tako će Brooklyn Netsi u noći s utorka na srijedu po srednjoeuropskom vremenu (1.00 sati) ugostiti Cleveland Cavalierse u utakmici za poziciju 7. nositelja. Poraženi iz tog dvoboja igrat će za poziciju 8. nositelja protiv pobjednika utakmice u kojoj će Atlanta Hawksi ugostiti Charlotte Hornetse u noći sa srijede na četvrtak (1.00 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjeg dana osnovnog dijela sezone Brooklyn je u svom Barclays Centeru pobijedio Indiana Pacerse sa 134-126, Cleveland je pred svojim navijačima bio bolji od Milwaukee Bucksa sa 133-115, Charlotte Hornetsi su kao domaćini svladali Washington Wizardse sa 124-108, a Atlanta Hawksi su sa 130-114 slavili na gostovanju kod Houston Rocketsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvaci iz Milwaukeeja su u zadnjoj utakmici odmarali sve glavne igrače, Giannisa Antetokounmpa, Jruea Holidaya, Khrisa Middletona i Bobbyja Portisa, čime su praktično prepustili pobjedu Cavaliersima i time otvorili vrata Bostonu da pobjedom na gostovanju u Memphisu osvoji drugo mjesto u Istočnoj konferenciji. Bucksi ne mogu završiti niže od trećeg mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celticsi bi u slučaju poraza u Memphisu i domaće pobjede Philadelphije u srazu s Detroit Pistonsima osnovni dio sezone završili na četvrtom mjestu. Prvi je u Istočnoj konferenciji Miami Heat, broj 5 za doigravanje imaju Toronto Raptorsi, a broj 6 su Chicago Bullsi.

Image
Foto: profimedia

U Zapadnoj konferenciji je već otprije poznato da će za poziciju 7. nositelja u doigravanju Minnesota Timberwolvesi biti domaćini Los Angeles Clippersima u noći s utorka na srijedu (3.30 sati), večer poslije će New Orleans Pelicansi ugostiti San Antonio Spurse (3.30 sati) u dvoboju devete i desete momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmice za poziciju 8. nositelja u doigravanju na rasporedu su u noći s petka na subotu.

Play-in:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn - Cleveland, srijeda, 1:00

Minnesota - LA Clippers, srijeda, 3:30

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atlanta - Charlotte, četvrtak, 1:00

New Orleans - San Antonio, četvrtak, 3:30

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo