KAKVA NOĆ / Pistonsi bez Bogdanovića nemoćni, Grizzliesi šokirali prvake

Image
Foto: profimedia

Aktualni prvaci su pali protiv Memphisa te upisali osmi uzastopni poraz. Svoj užasan niz nastavljaju i Pistonsi koji su 52. poraz u sezoni doživjeli bez Bojana Bogdanovića

10.3.2023.
9:39
profimedia
VOYO logo

Košarkaši Detroit Pistonsa upisali su već 52. poraz sezone nakon što su na parketu svoje Little Caesars Arene izgubili od Charlotte Hornetsa sa 103-113. Bio je to deseti uzastopni poraz Pistonsa, te 52. ove sezone, uz svega 15. pobjeda.

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović nije nastupio zbog ozljede, a domaćin je bio i bez Cadea Cunninghama, Isaiaha Stewarta, Aleca Burksa i Hamidoua Dialla. Hornetsi su nakon prve četvrtine imali osam razlike, na poluvremenu +9, a na početku treće četvrtine i 17 koševa razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NBA 'LUDNICA' /

Joel Embiid i James Harden demolirali Pacerse, Pistonsi bez Bogdanovića izgubili osmi put zaredom

Image
NBA 'LUDNICA' /

Joel Embiid i James Harden demolirali Pacerse, Pistonsi bez Bogdanovića izgubili osmi put zaredom

Sjajan niz Bucksa

"Mislim da smo obavili dobar posao slijedeći plan igre, bili smo disciplinirani," rekao je Kelly Oubre, sa 27 koševa prvi strijelac gostujućeg sastava. Terry Rozier je zabio 21 koš uz devet asistencija, dok je P.J.Washington dodao 20 koševa za 22. pobjedu Hornetsa uz 46 poraza.

Kod domaćina najefikasniji su bili Cory Joseph sa 17 koševa, te James Wiseman i Jaden Ivey sa po 16 koševa. Vodeća momčad NBA lige i Istočne konferencije Milwaukee Bucksi porazili su oslabljene Brooklyn Netse sa 118-113.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to treća uzastopna pobjeda Bucksa, 19. od posljednjih 20 utakmica, te 48. ove sezone.

"Bila je to neizvjesna utakmica, no bez sumnje, Lopez je preokrenuo vagu u našu korist", rekao je nakon utakmice domaći trener Mike Budenholzer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warriorsi zamrznuti na minus 21 u Memphisu

Buckse su do slavlja predvodili Bobby Portis sa 28 koševa i 13 skokova, te Brook Lopez sa 24 koša, 10 skokova i čak devet blokada, što je najviše ove sezone u NBA ligi. Grayson Allen završio je sa 19 koševa, dok su Jrue Holiday i Khris Middleton imali po 11. Uravnoteženi doprinosi bili su posebno ključni s Giannisom Antetokounmpom izvan postave s bolnom desnom šakom.

Brooklyn je igrao bez Bena Simonsa, Nica Claxtona, Spencera Dinwiddieja, Camerona Johnsona i Roycea O'Nealea, a momčad su predvodili igrači s klupe Patty Mills sa 23 koša i Cam Thomas sa 21 košem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni NBA prvaci Golden State Warriorsi poraženi su na gostovanju kod Memphisa sa 110-131. Grizzliesi su ovom pobjedom prekinuli niz od tri poraza, dok su Warriorsi upisali osmi uzastopni gostujući poraz.

Domaćine su do pobjede predvodili Tyus Jones sa 22 koša i 11 asistencija, te Jaren Jackson sa 21 košem i devet skokova, dok je Ja Morant propustio treći susret u nizu nakon što je u jednom noćnom klubu izvadio pištolj. Iz kluba su poručili kako će biti na "hlađenju" još najmanje tri susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima aktualnog NBA prvaka najefikasniji je bio Stephen Curry sa 29 koševa i sedam skokova, Jordan Poole je ubacio 22, a Draymond Green dodao 16 koševa i sedam asistencija.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo