Koga ovo ne bi potreslo: Hrvatu izmaklo čudo protiv Reala!

Košarkaši Real Madrida ove sezone još ne znaju za poraz. Prvi krug Eurolige su riješili omjerom 10-0, a u španjolskom prvenstvu su vodeći nakon 11 rundi sa svih 11 pobjeda.

23.12.2013.
13:32
VOYO logo

Valencia je nakon prvih 20 minuta igre vodila 45-31, ali su Kraljevi dobili treći period s 24-18, a četvrti s 27-12. Momčad Velimira Perasovića propustila je dobru priliku nanijeti Real Madridu prvi poraz ove sezone, ali ih je megamomčad, koja bi vjerojatnoo mogla igrati i u NBA ligi, pobijedila 82:75.

"Čestitam Real Madridu na pobjedi. Ušli smo u utakmicu s velikim entuzijazmom i jako dobro smo počeli. No, u trećem periodu nam se dogodio pad i to nas je koštalo, jer su oni počeli sve lakše zabijati. Kako je nama nestajalo snage, tako su oni sve lakše poentirali", komentirao je hrvatski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito je da je nama nedostajalo energije protiv momčadi u kojoj 11 igrača daje svoj doprinos. Svojim igračima nemam što predbaciti, čestitao sam im nakon utakmice. Oni su bili potreseni porazom, jer smo imali veliko vodstvo na utakmici", dodao je Perasović čija je momčad druga na ljestvici s devet pobjeda i dva poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo