Partizan zbog Grobara kažnjen s 30.000 eura

Euroliga je kaznila košarkaški klub Partizan s 30.000 eura zbog ubacivanja predmeta na teren tijekom ogleda posljednjeg, 10. kola natjecanja po skupinama protiv Armanija iz Milana.

29.12.2011.
21:13
VOYO logo

Talijanska momčad slavila je sa 72:66, čime je osigurala plasman u Top 16 fazu, dok je Partizan završio svoju participaciju u Euroligi za ovu sezonu. Mogao je proći dalje i s porazom do tri koša razlike. Osim što je ostao bez plasmana u Top 16, Partizan je kažnjen i s 30.000 eura. ''Tijekom zagrijavanja i izvođenja slobodnih bacanja gostujuće momčadi, navijači domaćeg sastava su ometali gostujuće košarkaše s laserom. Tijekom posljednjih pet minuta su navijači domaće momčadi bacali na parket upaljače i olovke. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen. Odmah po završetku utakmice, dok su se igrači i treneri još rukovali, na igralištu je eksplodirala petarda'', naveli su u svom izvještaju suci.

Disciplinska komisija upozorila je Partizan da će u slučaju ponavljanja izgreda, čak i u ostalim natjecanjima, klub biti još strože kažnjen. Partizan je putem svoje web-stranice apelirao na svoje navijače da navijaju fer i korektno u svim natjecanjima u kojima klub nastupa, budući da u slučaju ponavljanja izgreda ''momčadi prijeti i kazna zabrane igranja na domaćem terenu''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo