OBI KAO DJED MRAZ / Pogledajte jedno od najluđih zakucavanja u NBA utakmicama

Image
Foto: Screenshot

Obično je All-Star vikend vrijeme za ovakve poteze, rijetko ih viđamo u utakmicama, no, Toppin je u maniri Djeda Mraza poklonio ovo zakucavanje NBA fanovima

26.12.2021.
10:28
Screenshot
VOYO logo

U prvoj utakmici božićnog programa NBA lige košarkaši New Yorka su u Madison Square Gardenu svladali Atlantu 101:87.

Cijelu utakmicu New York je vodio protiv oslabljene Atlante koja je još jedan dvoboj odigrala bez brojnih važnih igrača koji se nalaze u zdravstvenom i sigurnosnom protokolu. Utakmica je usmjerena od samog starta, od 19-3 za New York na početku dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tome Atlanta se dobro držala tijekom većeg dijela susreta, ali nije ugrozila blagdansko slavlje u New Yorku.

Image
CHRISTMAS BABO /

Bogdanović sjajnim potezom poslao obranu Mavericksa 'po burek', pogledajte što im je napravio

Image
CHRISTMAS BABO /

Bogdanović sjajnim potezom poslao obranu Mavericksa 'po burek', pogledajte što im je napravio

Obijev sjajan potez

Potez utakmice bilo je fantastično zakucavanje mlade zvijezde New York Knicksa Obija Toppina. Toppin, inače poznat po skočnosti i sjajnim zakucavanjima, našao se sam u kontri, no nije se pomirio s obična dva poena, već je publici u Madison Square Gardenu dao razlog da ustanu sa svojih sjedala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toppin je skočio, loptu provukao u zraku ispod jedne noge te zakucao. Obično je All-Star vikend vrijeme za ovakve poteze, rijetko ih viđamo u utakmicama, no, Toppin je u maniri Djeda Mraza poklonio ovo zakucavanje NBA fanovima. Pogledajte njegov sjajan potez OVDJE.

All-around Kemba

Kemba Walker je za New York ispisao božićni triple-double s 10 poena, 10 skokova i 12 asistencija premda je imao vrlo loš šut (3-12 iz igre, 2-9 za tri poena). Najbolji u domaćim redovima bio je Julius Randle s 25 poena i 12 skokova, dok je 15 poena dodao Francuz Fournier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po 20 poena su za Atlantu postigli John Collins i Delon Wright, s tim da je Collins imao i osam skokova, dok je Wright za tri poena gađao 4-5.

Ove su se dvije momčadi dodatno približile jedna drugoj na ljestvici Istočne konferencije. Atlanta ima omjer 15-17, a New York 15-18. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo