ZANIMLJIVE SCENE / Srbin mu je uvalio lakat u glavu i dobio kaznu od 25.000 dolara: Samo dva dana kasnije opet su se susreli

Image
Foto: Profimedia

Zanimljivim scenama svjedočili smo na zagrijavanju za utakmicu kada je Jokić ugledao gazdu Sunsa Mata Ishibiju

10.5.2023.
9:55
Profimedia
VOYO logo

Denver Nuggets su kod kuće pobijedili Boston sa 118-102 a do pobjede ih je predvodio Nikola Jokić s 29 poena, 13 skokova i 12 asistencija. Bruce Brown je dodao 25, a Michael Porter Jr. i Jamal Murray zabili su svaki po 19 poena. Šesta utakmica igra se u četvrtak navečer u Phoenixu.

Image
ČUDESNA VEČER /

Nikola Jokić ispisao povijest NBA lige, postao je prvi igrač koji je ovo ikad uspio napraviti

Image
ČUDESNA VEČER /

Nikola Jokić ispisao povijest NBA lige, postao je prvi igrač koji je ovo ikad uspio napraviti

Kod Phoenixa najbolji je bio Kevin Durant sa 26 ubačaja i 11 skokova, Devin Booker je ubacio 28 poena, Deandre Ayton dodao je 14 i devet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tijesnog prvog poluvremena, Denver je preuzeo kontrolu u trećoj četvrtini. Nuggetsi su, zahvaljujući seriji 17-4, poveli 69-53 na početku drugog poluvremena i nastavili povećavati svoju prednost. Nakon dva slobodna bacanja Murraya i pogotka Jokića imali su prednost od 20 koševa nešto manje od pet minuta do kraja (77-57) perioda.

Sunsi su se približili na 17 koševa razlike i imali su priliku dodatno smanjiti zaostatak, ali je Murray ukrao loptu i pokrenuo seriju od 6-2 za vodstvo Nuggetsa 89-68 na kraju treće četvrtine. Stvari su se zahuktale 37,6 sekundi prije kraja tog dijela utakmice kada su Brown i Jokić 'poletjeli' u blizini Phoenixove klupe, a Durant je laktom udario Jokića, koji je uzvratio. Brownu i Durantu dosuđena je tehnička pogreška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denver je poveo 91-74 u zadnjoj četvrtini, a zatim je odmah krenuo u seriju i u biti završio utakmicu.

Zanimljivim scenama svjedočili smo na zagrijavanju za utakmicu kada je Jokić ugledao gazdu Sunsa Mata Ishibiju s kojim se sukobio u četvrtoj utakmici. Tada je prilikom otimanja lopte srpski košarkaša laktom udario Ishibiju zbog čega je dobio tehničku grešku, a i NBA liga ga je kaznila s 25.000 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog puta susret je bio puno srdačniji, Jokić mu je prišao nakon čega je uslijedio zagrljaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo