'NBA / sezona ne počinje prije veljače, ako i tada!'

11.10.2011.
17:02
VOYO logo

Tu je vijest ekskluzivno objavio Yahoo! Sports, popularni američkom internetski portalu, koji je potvrdu dobio od neimenovanoga generalnog menadžera jednog NBA kluba. "Najbolje što nam se može dogoditi jest da stignemo odigrati 50 utakmica. To je maksimalna brojka. Bojim se, međutim, da bi nam mogla propasti cijela sezona. To mi se čini sve realnijom opcijom", izjavio je pesimistični i anonimni generalni menadžer. Prije 13 godina, na startu sezone 1998./99., zbog izostanka dogovora oko kolektivnog ugovora, što je bio problem identičan ovome aktualnom, klubovi su stigli odigrati tek po 50 utakmica. Natjecanje je počelo petog veljače. Ispune li se najcrnje slutnje Yahoova informatora, europski bi klubovi mogli uživati u najvećim košarkaškim zvijezdama do kraja sezone.

Najmanje do 14. studenog neće se igrati NBA košarka. Nova je sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu trebala početi prvog dana idućeg mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluku je u ponedjeljak navečer objavio povjerenik natjecanja u NBA ligi David Stern, i to nakon sedmosatnog sastanka igračkog i udruženja vlasnika NBA klubova, kojim štrajk koji traje od prvog srpnja i dalje nije okončan.

Vezani članci:

arti-201109270764006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo