VIDEO: / Sjajni Spursi razbili Oklahomu!

Košarkaši San Antonio Spursa demonstrirali su silu u noći s utorka na srijedu kada su sa 120:111 bili bolji od Oklahome City Thundera u 2. utakmici finala Zapadne konferencije NBA lige...

30.5.2012.
9:23
VOYO logo

Tony Parker predvodio je Spurse do pobjede s 34 ubačena koša i osam asistencija, a njemu se s 20 priključio Manu Ginobili, odnosno 'rookie' Kawhi Leonard s 18. Konačan rezultat ne otkriva koliko je teksaška momčad ustvari bila dominantna u ovome susretu, u kojem je imala i 20-ak poena razlike. Ovom pobjedom Spursi su postavili novi rekord NBA lige po broju uzastopnih pobjeda u regularnom dijelu sezone i doigravanju zajedno. San Antonio je trenutno na nizu od 20. pobjeda (kraj regularnog dijela sezone i doigravanje) čime je za jednu pobjedu nadmašio Los Angeles Lakerse koji su u sezoni 2000/2001 imali 19 pobjeda prije negoli ih je Philadelphia pobijedila u prvoj utakmici finala. Lakersi su nakon toga pobijedili u iduće četiri utakmice i uzeli naslov.

San Antonio je izgledao jako, jako dobro. Nemali broj puta su akcije Spursa završavale otvorenim šutom, prilikom kojeg se igrač čak imao dovoljno vremena i namjestiti za isti. Izuzmemo li posljednju četvrtinu, Thunder je izgledao jako izgubljeno na terenu i pitanje je hoće li i kako Scott Brooks riješiti taj problem. Kevin Durant, James Harden i Russell Westbrook postigli su kombinirano 88 koševa za Thunder, ali ni to nije bilo dovoljno da izbjegnu drugi uzastopni poraz, po prvi put nakon početka travnja. Spomenimo i da je San Antonio imao sjajan postotak šuta iz igre (55.1), dok je Thunder bio na 'samo' 42 posto. Ostale brojke su bile više-manje izjednačene, ali je kvaliteta bila debelo na strani sjajnih Spursa. Treća utakmica finala Zapadne konferencije igra se u noći s četvrtka na petak u Oklahomi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo