NAJBOLJI HRVATSKI KOŠARKAŠ OGLASIO SE NAKON OPERACIJE: / Njegove riječi razveselit će sve obožavatelje

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Bogdanoviću je ovo bila prva sezona iz četverogodišnjeg ugovora vrijednog 73 milijuna američkih dolara

20.5.2020.
17:41
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski košarkaš BojanBogdanović u utorak je operirao zglob desnog zapešća te je za njega ova sezona završena, a za njegov klub Utah Jazz to je težak udarac, bude li prekinuta sezona nastavljena.

"Cijenim svu ljubav, poruke i podršku. Operacija je bila uspješna. Veselim se povratku na parket što je brže moguće"; poručio je Bogdanović poslije operacije putem Twittera .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest o njegovoij ozljedi i operativnom zahvatu na ligamentu u desnom zglobu zapešća u ponedjeljak navečer objavio je ESPN-ov kultni sportski novinar Adrian Wojnarovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavio igrati

Naveo je kako je hrvatski košarkaški reprezentativac je tu ozljedu zaradio još krajem 2019., ali je nastavio igrati uz priličnu nelagodu koju mu je stvarala bol. Operativni zahvat u ovom trenutku ostavlja Bojanu dovoljno vremena da potpuno spreman i oporavljen dočeka početak nove sezone.

U trenutku prekida sezone zbog širenja panedmije izazvane koronavirusom, Utah Jazz je bio na četvrtom mjestu u Zapadnoj konferenciji. Vodstvo NBA lige radi na planu kojim bi se odigralo barem doigravanje za prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U toj borbi će Utah Bogdanovićevim izostankom izgubiti vrlo važnu kariku u momčadi, jednog od najboljih strijelaca sa 20 koševa u prosjeku i igrača koji je u više navrata ove sezone svojim koševima u završnicama donosio pobjede Jazzu.

Bogdanoviću je ovo bila prva sezona iz četverogodišnjeg ugovora vrijednog 73 milijuna američkih dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najboljeg hrvatskog košarkaša sljedeće godine čeka i pokušaj da se s reprezentacijom kvalificira za odgođeni olimpijski turnir u Tokiju, a domaćin kvalifikacijskog natjecanja od 29. lipnja do 4. srpnja 2021. bit će Split.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo