NAJBOLJE SMO IGRALI PROTIV NAJJAČIH: / Iskreno, bio sam veći optimist prije par dana

Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukić

Zabrinut sam, jako sam zabrinut nakon utakmice protiv Nizozemske. Očekivao sam da će se momčad razigrati, uštimati, ali mi smo krenuli na drugu stranu drugoj strani.

10.9.2015.
8:00
PIXSELL, Sanjin Strukić
VOYO logo

Ispada da smo najbolje utakmice u skupini odigrali protiv najjačih suparnika, Grčke i Slovenije. Ovo protiv Makedonije i Nizozemske nije bilo dobro u većem dijelu utakmice. Moramo izvući pouke, inače neće biti dobro.

Problemi nastaju kad suparnik zaustavi Simona

Nismo potcijenili Nizozemce koji su svojim atletizmom i zdravom igrom zasluženo su otišli na 12 razlike. Tek je tehnička pogreška Bogdanoviću u nama probudila inat, svi igrači su onda ubacili u veću brzinu. Ponovno se Nizozemska vratila na kraju utakmice, svaka im čast, hrabro su odigrali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I danas se pokazalo da je Simon naš jedini pravi razigravač, a onog trenutka kad suparnik nađe rješenje za njega, bit ćemo u velikim problemima. Moramo zaigrati dobro od prve sekunde. Ako krenete kriminalno loše u utakmicu protiv Srba, morate znati da će oni otići na 20 razlike. Da je umjesto Nizozemske na suprotnoj strani bila neka jača momčad, možda bi utakmica već na početku bila riješena. Moramo pronaći Tomića u igri, treba nam samopouzdanje za eliminacijske utakmice. Treba nam kontinuitet obavezne igre. Mora se još nekoliko igrača priključiti, inače ćemo u nastavku natjecanja riskirati dosta toga.

Nizozemska igrala bez najboljeg igrača

Nizozemska je za mene ugodno iznenađenje, a nemojmo zaboraviti da su protiv nas igrali bez svog najboljeg igrača Henka Norela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni protiv Gruzije nam neće biti lako, trebamo biti u tonusu, treba nam dobra utakmica! Moramo pronaći ritam za osminu finala, jer varamo se ako mislimo da će se to dogoditi preko noći.

Što se tiče Rudeža, Simon ga stalno pronalazi, traži na šutu. Ne brinem se ja za njega, on će u nokaut utakmici može doći do svojih tri, četiri šuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskristalizirala se prva petorka reprezentacije. To nije ona kojom počinjemo utakmicu, već ona kojom završavamo, a to su Ukić, Simon, Bogdanović, Šarić i Tomić.

Srbija me jedina oduševila

Za sada, od svih momčadi što su pokazale, jedino me oduševila Srbija koja igra košarku na nevjerojatan način. Sigurno da nam nije dobar put ako moramo na njih u četvrtfinalu, ali što možemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ostale druge reprezentacije kao i mi, puno osciliraju,i Francuzi i Španjolci, Talijani...

Ova reprezentacija u nokaut fazi mora napraviti nešto veliko

Ispričavam se svekolikoj javnosti što zvučim defetistički, bio sam veći optimist prije par dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče ne baš popunjene Arene, nisam iznenađen, naš narod je takav, ti moraš prvo nešto ponuditi da bi onda dobio zauzvrat. Ova reprezentacija u nokaut fazi mora napraviti veliku stvar, dobiti četvrtfinale pa će se onda sve zakuhati.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo