Lomila se utakmica / Maskota ometala NBA zvijezdu pri slobodnom bacanju, suci ga poslali na timeout u kut

Image
Foto: AP Images

Devin Booker izvodio je slobodno bacanje u završnim trenucima utakmice, a nakon ubačaja optužio je maskotu za ometanje pri izvođenju...

12.1.2022.
10:14
AP Images
VOYO logo

Košarkaši Phoenix Sunsa i Toronto Raptorsa odmjerili su snage u noći s utorka na srijedu. Prošlogodišnji finalisti NBA lige porazili su kanadski klub i time zaustavili niz Raptorsa od šest uzastopnih pobjeda.

Najzanimljiviji trenutak utakmice desio se u završnim trenucima, dok se lomila utakmica. Pri rezultatu od 93-92 za Sunse, All-Star bek Devin Booker izvodio je dva slobodna bacanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se utakmice Raptorsa igraju u praznoj dvorani zbog epidemiološke situacije, službena maskota Toronto, tzv. Raptor, i dalje animira gledatelje na ekranima. Prilikom prvog bacanja, maskota je mahala rukama, ometavši time Bookera.

Booker je, na koncu, jedva pogodio oba slobodna bacanja, a između izvođenja jasno je pokazao svoje nezadovoljstvo. Prilično neobično za igrača koji obično izvodi slobodna bacanja pred 20 tisuća ljudi, ali i profesionalci su ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Devin Booker upset that the Raptors mascot, the only fan in the building, is behind the hoop distracting him with the game on the line. Refs send him to timeout in the corner. pic.twitter.com/F9zLGPPD5D

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Memphis do desete pobjede zaredom, Jokićev Denver prokockao 25 razlike

Košarkaši Memphis Grizzliesa upisali su desetu uzastopnu pobjedu. Grizzliesi su s rezultatom od 116-108 svladali Golden State Warriorse, koji su s porazom izgubili status prvoplasirane ekipe Zapada.

Aktualni MVP lige Nikola Jokić i njegovi Denver Nuggetsi vodili su s 25 razlike u drugom poluvremenu protiv Los Angeles Clippersa. Clippersi su zabili samo 28 koševa u prvom poluvremenu, što je najmanja brojka u cijeloj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aaron Gordon zabio je 30 poena za Nuggetse, a Jokić je dodao 21 poen, 13 skokova i osam asistencija. Međutim, loša igra u drugom poluvremenu koštala je Denver pobjede.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo