MAESTRALNI ŠARIĆ BACIO SVE U TRANS: / 'Njegova ljubav i strast prema košarci su zarazne, zato ga toliko volimo'

Image
Foto: Screenshot

Još jedna maestralna utakmica hrvatskog košarkaša Darija Šarića u NBA ligi bacila je u trans američke medije i trenera Philadelphije Bretta Browna.

25.2.2017.
11:04
Screenshot
VOYO logo

Sixersi su pred svojim navijačima pobijedili 120-112, a Šarić je za 33 minute zabio 20 koševa uz 11 skokova i četiri asistencije. Nakon što je turski reprezentativac Ersan Ilyasova napustio Philadelphiju i otišao u Atlantu Šariću se otvorilo mjesto u početnoj petorci Sixersa i odmah je pokazao da mu je tamo i mjesto.

'Odgojen da bi igrao košarku'

Novinari su nakon utakmice zasuli trenera Browna pitanjima o 22-godišnjem Šibenčaninu, a on nije štedio pohvale na račun našeg košarkaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuli ste me i ranije kako pričam o njemu. Dario je odgojen da bi igrao košarku. Ako znate njegov pedigre u Hrvatskoj, njegovo obiteljsko stablo, kakva ga reputacija prati još otkad je imao 12 godina, shvatit ćete da je pravi profesionalac. I to je već neko vrijeme", naglasio je Brown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proračunata zamjena s Orlandom

Darija je na draftu 2014. godine kao 12. izbor uzeo Orlando Magic, ali ga je odmah mijenjao u Philadelphiju za Elfrida Paytona. Danas su svi u Sixersima svjesni da su napravili sjajan potez.

"Njegova ljubav i strast prema ovoj igri su zarazne. To je ono što možda i najviše volimo kod njega. Kad smo postigli dogovor o zamjeni s Orlandom, to je bio proračunati potez, označili smo Darija", dodao je Brown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo